Beykoz İlçesinde yaptığı çalışmalar ile hatalı işleri, ihmal edilen konuları, vatandaşların ilettiği istekleri gündeme taşıyan Beykoz Sevdalısı Ahmet Baygın bir isteğin daha olumlu sonuçlanmasına vesile oldu.
Bilindiği üzere Yaz Döneminin başlaması ile birlikte Camilerde Hem Kız hem de Erkek Çocukları için Kuran Kursları açılmakta idi. Beykoz Merkezinde bulunan Serbostani Mustafa Ağa Caminde bu Yaz yetersiz başvuru olduğu için Yalıköy Camindeki Kız Kuran Kursuna gönderilen çocukların uzun mesafe dolayısı ile ailelerinden Beykoz Merkez için talepler gelmekte idi.
Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz Merkez Bölge Başkanı, Beykoz Sevdalısı Ahmet Baygın kendisine iletilen bu problemin takipçisi olarak MHP adına İlçe Başkanı Emre Çömlekçi'yi de devreye sokarak Beykoz İlçe Müftülüğünde konunun takipçisi oldu.
Yapılan istişareler ve ailelerden gelen talepler de dikkate alınarak Beykoz Merkez Serbostani Mustafa Ağa Caminde Kız Kuran Kursu da başladı. Bu gelişmenin ardından Ahmet Baygın bir teşekkür mesajı yayınladı.
Teşekkür ederiz...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder