7 Temmuz 2025 Pazartesi

MHP BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATINDAN ÇUBUKLU- İSTİNYE HATTI AÇIKLAMASI VAR..BEYKOZ'A BU BÜYÜK CEZA NEDENDİR?


Çubuklu-İstinye arasında çalışan Feribotların 31 Temmuz itibarıyla seferden kaldırılacağı yönünde yapılan duyuru sonrasında ilçede birçok Sivil Toplum Kuruluşu ve Siyasi Partiler tepkilerini dile getirip, kamuoyuna peş peşe açıklamalarda bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı da bu anlamda tepki gösteren adreslerden olurken, İlçe Başkanı Emre Çömlekçi imzasıyla bir açıklama paylaşıldı ;

Beykoz’a Bu Büyük Ceza Nedendir?

Beykoz’u Beykozlular yönetecek sloganıyla Beykozludan mührü alanlar; Beykoz dışından getirebildikleri ne kadar kimse varsa siyasi bahşiş dağıtır gibi makam koltuklarını dağıttılar… Beykoz’a tek bir çivi çakılmadığı gibi var olan yatırım ve tesislerin hâli de ortadadır… Beykoz’un en büyük sorunlarından birisi ULAŞIM iken; şimdi de ansızın ve halka sorulmadan alınan bir kararla ÇUBUKLU ARABALI FERİBOT SEFERLERİ 31 TEMMUZ İTİBARIYLA SONLANDIRILIYOR… PEKİ NİÇİN? Kararı alan İstanbul’un CHP’li Büyükşehir Belediyesi… Karara en ufak tepki göstermeden; durun ne yapıyorsunuz demeden Beykozluya tepeden inme şekilde dikte edilmesine sessiz kalansa CHP’li Beykoz Belediyesi… Biliyoruz ki CHP Belediyeciliği var olanı yok etmek üzerinedir… Basiretsizliktir. Bereketsizliktir. Ama burada, arabalı feribot seferlerinin kaldırılmasına dair talihsiz bu kararla basiretin bağlanmasını, bereketsizliği de aşan bir anlamı arıyoruz.. Zira Beykozluya bir ceza keselim diyorsanız bu konuda emin olun çok başarılısınız ve bu kararla en büyük cezalardan birisini de Beykoz’un insanına kesmiş oluyorsunuz… Bu Beykozlu size ne etti kardeşim!.. Yakasını paçasını ayrı ayrı tutup her yerinden çekiştirmeyi artık bırakınız… Beykoz’da otobüs seferleri zaten sorunludur… İETT zaten bu alanda gereken düzenlemeleri Beykozlu yararına yıllardır ısrarla yapmamaktadır… Boğaz ulaşımının ana noktalarından birisi olan Beykoz’u deniz ulaşımı yönünden kısıtlamak ülke ekonomisine zarar olduğu kadar Beykozluyu da ‘köyüne hapsetmektir.’ Beykoz bizim köyümüz, diyoruz. Burada yapılan her iyi iş akılda kalır ama Beykozluya yapılan her ihanetin de yarası kapanmadan kalır… Ticarethane mantığıyla Belediyenin kamuya koşulsuz hizmet etmesi gereken kuruluşlarını ÇALIŞAMAZ hâle getirmek ve en sonunda ZARAR ETTİRİLEN BU KURULUŞLARDA AKSAYAN VEYA SONLANDIRILAN HİZMETLERLE vatandaşı cezaya tabi tutmak ne kabulü ne de izahı mümkün bir durum olacaktır… Olamaz! Beykoz’u rant kapısı görmeye geldiğinde en başa koyanların, iş Beykoz’a ve Beykozluya hizmet etmeye geldiğinde en sona hatta sıra dışına itiyor olması tarifi ve telafisi imkansız bir ihanettir! Beykozlu değerli komşularımız adına söylüyoruz: Bu ihanet adımından DERHAL VE KOŞULSUZ dönünüz!

KAYNAK- MHP BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATI

ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder