10 Temmuz 2019 Çarşamba

ORTAÇEŞMESPOR'DAN BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA

Bir spor kulübü olmanın yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme gelmeye başlayan Ortaçeşmespor’a Parseller Mahallesi Hacı Nazım Cami Kuran Kursu öğrenci ve öğretmenlerinden teşekkür var.
Daha önceleri TOFD Beykoz Şubesine Tekerlekli Sandalye Yardımında bulunan, değişik yerlerde ihtiyaç sahiplerine giyecek ve yiyecek / içecek yardımlarında bulunan Beykoz İlçesi Kulübü bu kez manevi yönü yüksek bir yardımda bulundu.
Bu sezon Bordo-Beyazlı Ekipte forma giyecek olan İsmail Aksu’nun girişimleri sonucu Ortaçeşme Spor Kulübü Kurs öğrencilerine çeşitli ikramlar içeren koliler gönderdi. İkramlar Kurs Öğretmenleri tarafından çocuklara sunulurken Bordo-Beyazlı Kulübe teşekkür mesajları vardı.
Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin, Genel Kaptan Swerkan Çanur ve Takım Antrenörü Çetin Nalbantoğlu teşekkür edilen isimler oldu.
Ortaçeşme Spor Kulübü Başkanı Mazlum Çoktin kulüp olarak sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini söylerken, ” Daha önce bunun farklı örneklerini sergilemiştik. Bu sezonki transferlerimizden olan  İsmail Aksu kardeşimizden gelen talep üzerine gerçekten de bizlere huzur, mutluluk ve maneviyat katan bir çalışmamız oldu. Kurs öğrenci ve öğretmenlerinin bizlere ilettiği mesajlar için de teşekkür ederiz. Allah bu öğrencilerimize zihin açıklığı versin ” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder