21 Ağustos 2019 Çarşamba

ORTAÇEŞMESPOR'DA GRUP VE RAKİPLER HAKKINDA İLK MESAJLAR GELDİ

İstanbul Süper Amatör Ligde 2019-20 Sezonu için Kura Çekimi gerçekleşirken, antrenmanlara ilk başlayan Beykoz İlçe Temsilcisi olan Ortaçeşemspor’dan grubu ve rakipleri hakkında ilk açıklamalar geldi…

Bordo-Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu, Takımın hafta içi izni yaptığı ve antrenmanının olmadığını söylerken, ” Yarından itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bugün ( Çarşamba ) Kura Çekimi heyecanını hep birlikte yaşadık. Rakiplerimiz belli oldu. Dengeli bir kura bence her maç zor olur ama Allah’ın izniyle şampiyon olacak takım.. İstanbul’un gerçekten en iyi çalışan takımı biziz kalitemizde var çok kaliteli bir Stoper daha alabilirsek çok daha iyi olacak takım ” şeklinde konuştu.
Kura Çekimine katılan Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ise öncelikle yeni sezonun ve çekilen kuranın tüm takımlara hayırlı uğurlu olmasını dilerken, ” Hedefi olan bir takım olduğumuz için grupta kim çıkarsa çıksın aslında fazlaca bir anlamı yoktu. Takımlar bakıldığında Türk Futbolunun eski Kulüpleri arasında yer alan Feriköyspor ve Yedikulespor gibi rakiplerimiz de var. Dolayısı ile gerçekten de zevkli ve heyecan kasırgası esecek bir lig bizleri bekliyor olacak. Biz Yönetimimi ile futbolcu ve teknik kadrosu ile ve de taraftarı ile bütünleşmiş bir takım haline geldik. Her maçımıza galibiyet ve 3 puan için çıkacağız. Takımımıza güveniyoruz. Ortaçeşmespor taraftarları da bizleri hiçbir maçımızda yalnız bırakmayacaktır, bundan eminiz. ” diye konuştu.
Amatör Futbola yaptığı katkılardan dolayı TFF Yönetim Kurulu Üyesi, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin’e bir plaket taktim etti.
Ortaçeşmespor Genel Kaptanı Serkan Çanur ise İstinye Amatörlerevindeki Kura Çekimine katılan isimlerden biri olurken, şu açıklamada bulundu, ” Yeni bir heyecan yaşamaya hazırız. Zaten futbolcu kardeşlerimiz de maçların başlaması için sabırsızlanıyor. Grupta birkaç takım ile şampiyonluk yolunda müthiş bir mücadele yaşayacak gibiyiz. Şu zayıf güçlü, şu garp güçsüz diye bir yorumlama yapmak istemem. Amatör Ligler bu yönde birçok sürprizleri bünyesinde barındırmakta. Camiamız için hayırlısı olsun ” dedi. Ortaçeşmespor sezonun ilk maçını evinde Yenibosnspor ile yapacak.
İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda yer alan Ortaçeşmespor’un rakipleri ise şu takımlar oldu…İstanbul Bafraspor-Küçükçekmecespor-Tunusbağıspor-Yedikulespor-Albayrakspor-İstanbul Bayburtspor-Feriköyspor-İstanbul Kayaşehirspor-Yenibosnaspor-Kestanelikspor-İstanbul Bulancakspor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder