29 Ocak 2020 Çarşamba

BEYKOZ İLÇE SPOR KULÜPLERİNİN ELAZIĞ YARDIMLARI YOL AÇIKTI

Ülke genelinde üzüntü yaşatan ve duyulduğu ilk andan itibaren değişik kurum ve kuruluşlardan Sivil Toplum Kuruluşlarından yapılan yardımlarla acısı hafifletilmeye çalışılan Elazığ-Malatya Depreminin ardından bir seferberlik de Beykoz İlçesindeki Spor Kulüplerinden gelmiş idi.


Neler yapılabileceği konusunda yapılan istişare toplantılarının ardından tüm spor kulüpleri tarafından kendi içlerinde temi edilen yardımlar, Gümüşsuyu Spor Kulübü Tesislerinde toplanırken dün akşam itibarı ile ( Salı ) araca aktarılan yardımlar Elazığ'da AFAD'a verilmek üzere yola çıkarıldı.

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Asım Özdemir, Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Koordineli biçimde yapılan çalışma sonunda toplanan yardımlar nedeni ile katılımcılara teşekkür ederken, " Beykoz İlçemizde bu anlamda ilk hareket eden kurumlardan biri olarak ilçe spor camiasını temsil eden spor kulüplerimizden gelen  yardımlar bizleri memnun etmiştir. Ülke olarak dayanışma , birlik-beraberlik ruhunun iyi bir yansımasına şahitlik ettiğimiz için hem mutlu hem de gururluyuz. Yüce Alla böylesine acıları bizlere bir daha yaşamasın. " diye konuştu.

Gümüşsuyu Spor Kulübündeki Yardım Toplama Merkezine değişik spor kulüplerinden getirilen yardımlar, tasnif edilip paketlendikten sonra temin edilen araca yüklenirken bulunan spor kulüp temsilcileri ise heyecan yaşamakta idi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder