3 Mart 2020 Salı

BEYKOZ BELEDİYESPOR KUPA DA BEŞİKTAŞ AYGAZ İLE FİNAL MAÇINA ÇIKACAK

THF Erkekler Hentbol Türkiye Kupasında Yarı Final Rövanş karşılaşmasının adresi Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Salonu idi. İstanbul’da Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda yapılan ilk karşılaşma 32-32 beraberlikle bitmiş idi. Bursa’daki rövanş maçından galibiyetle ayrılan taraf Finalde Beşiktaş Aygaz’ın rakibi olacaktı.

Nilüfer Belediyesi Spor Salonunda son derece çetin bir mücadele yaşanırken, ev sahibi takım ilk yarıya iyi girse de son bölümde toparlanan Beykoz Belediyespor bulduğu goller ile soyunma odasına istediği skor ve fark ile giden taraf oldu.
Beykoz Belediyespor ikinci yarıda farkı arttıkça arttırırken bu kez son bölümde kendisini yakalayan bir takım buldu. Maçı 27-25 galip kapatan Boğaziçi Ekibi Beşiktaş Aygaz’ın Türkiye Finalindeki rakibi oldu.

Salon : Nilüfer Belediyesi Spor Salonu
Hakemler : Yunus Tokmak-Serdar Özen
NilüferBelediyespor : Hüseyin Bereket ( Yasin Çalışkan-Mustafa Şentürk ), Ramazan Mutlu 10 , Atila Zaman 2 , Gürkan Soğukpınar 6, Durmuş Mutlu 4, Emre Gümüştaş , Uğur Erceylan , Murat Sekmen, Ali Rıza Ertürk 1, Ömür Pehlivan 2
Antrenör : Selim Muti
Beykoz Belediyespor : Yağız Öksüzcük ( Mehmet Emre-Murat Varlı ), Oussem Boudjenah 6 , Emre Keskin  6, Yakup Yaşar Simsar , Ümit Kırkayak , Mikail Yıldırım 1, Yurıı Babenkov 2 , Doğukan Keser 3 , Gökhan Örnek 4 , Çağlayan Öztürk , Fatih Ateş, Musa Günerler, Ozan Erdoğan 3
Antrenör : Mesut Ilgın
Devre : 15-10 ( Beykoz Belediyespor )
7 Metre Atışları : Ramazan Murlu ( 3 Gol ), Emre Keskin ) 1 Gol ), Ozan Erdoğan ( 1 Kaçırdı )
Sarı Kartlar : Atila, Ömür, Uğur ( Nilüfer Belediyespor )
2.Dakika Cezalılar : Uğur ( Nilüfer Belediyespor ), Oussem, Emre, Mikail, Ümit ( 2 ), Gökhan ( Beykoz Belediyespor )
Maçta ilk gol ev sahibi takımdan kazanılan 7 metre atışı sonrasında Ramazan Mutlu ile geldi. Kaleciler Yağız ile Hüseyin’in bire güzel kurtarışı sonrasında Gürkan ile farkı ikiye çıkaran Nilüfer Belediyespor’a karşılık Gökhan Örnek ile geldi 2-1.
Boğaziçi Ekibinde üst ütse çıkılan ataklarda Kalesine adeta duvar ören Hüseyin Bereket takımına moral olurken 9.10 Dakikada Mikail Yıldırım’ın 2 dakika cezası almasından da yararlanan Nilüfer Belediyespor Takımı 4-2 üstünlüğü yakaladı. Oussem’in 23.28’de 2 Dakika cezası almasına karşın son derce dirençli bir oyuna dönerken önce rakibini yakaladı Gökhan’ın golü sonrasında 11-7 ile farkı bu kez 3’e çıkardı, devreye 15-10 Beykoz Belediyespor önde girdi.
İkinci yarıda Emre ve Ozan’ın golleri ve Yağız’ın başarılı kurtarışları sonrasında 32.36 Dakikada 17-10 ile farkı yediye çıkaran Beykoz Belediyespor farkı bir süre 6-7 aralığında tutmasını bildi. Oussem ile bulduğu gol sonrasında 20-15 öne geçen Boğaziçi Ekibi karşısında Gürkan ve Durmuş’tan gelen 2 gol sonrasında  farkı kapamaya başlayan Nilüfer Belediyespor takımı 47.40 Dakikada Ali Rıza’nın golü sonrasında 21-21 ile maça eşitlik getirdi.
Bundan sonraki dakikalarda Beykoz Belediyespor farkı tek sayılarda tutmayı başarırken,Çağlayan ile çıktığı son atakta bulduğu gol sonrasında kendine finali aralayan skoru elde edip İstanbul’a mutlu döndü.
Beykoz Belediyespor Takımında maç sonunda büyük bir mutluluk vardı. Kulüp Başkanı Salim Öztürk ile Yöneticiler soyunma odasında takımı kutlarlarken, yaşana coşkuya ortak oldular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder