27 Mart 2020 Cuma

BEYKOZ'UN GÖNÜLLÜLERİNDEN YARDIM KAMPANYALARI BAŞLADI

Beykoz İlçemizde Koronovirüs Salgını nedeni ile evlerine kapanan ihtiyaç sahipleri için çeşitli kurum ve kuruluşlarının yanı sıra gönüllü gruplarından da yardım çalışmaları da gelmeye başladı.
Kavacık Dörtyol esnaflarından Murat Arda da bu anlamda çalışma yapanlardan birisi konumunda.

" Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor dönemde alınan önlemlerden dolayı sıkıntıya giren ve bu geçici dönemde ihtiyacı olan Beykozlu kardeşlerimize erzak yardımında bulunacağız. Bu manada yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimiz ile bu yolda bizimle hareket edip yardımda bulunmak isteyen hayırsever kardeşlerimiz 0536 852 24 10 numaralı telefona WhatsApp yolu ile mesaj bırakabilirsiniz ".

Arda Sosyal Medya Hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, " Yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun bunları almak toplamak dağıtmak gerçekten çok zor işmiş ...kaç defa ter içinde kaldık ....son gittiğimiz evi teyzeyi unutamıyorum lütfen komşularımızı tanıyalım yarın yine devam edeceğiz İnşallah.. daha ne manzaralar göreceğiz bakalım ....fotoğraf çekmek istemedim kimse rencide olmasın diye ama çok zor şartlarda yaşayan insanlar varmış etrafımızda bunların içinden en zor şartlarda yaşayanları seçmeye çalışacağım devamlılığın olması lazım katılmak isteyen arkadaşları bekleriz. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder