27 Nisan 2020 Pazartesi

SPOR KULÜPLERİNE KORUYUCU MASKE DAĞITIMINA BAŞLANDI


Koronovirüs hadisesinin ardından çeşitli kurum ve kuruluşlarca değişik yardımlar yapılmaya başlanmış idi. İşte bunlardan birisi de İstanbul’daki Amatör Sporun Kalbi konumunda olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunca gerçekleştirilmekte idi.

Bu kapsamda 22 Nisan’da Orhan Saka Amatörler Evinde İlçe Kulüpler Birliği Başkanları nezaretinde dağıtılmaya başlayan koruyucu maskelerin Beykoz dağıtımına da başladı. Kentimizde dört günlük sokağa çıkma yasağı olduğundan ara verilen çalışmalar Pazartesi itibari ile başlarken Beykoz İlçesi Spor Kulüplerinin Maskeleri Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı da olan Beykoz Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Kurtuluş ve Mustafa Kaya gözetiminde başladı.
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri tarafından ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanan maskeler gün boyunca kulüplerimize ulaştırılmak amacıyla ilçe Kulüpler Birliği Başkanlarına teslim edilmişti. Kulüplerimiz kulüp başına 200 adet dağıtılmaya başlanan maskelerini ücretsiz almak için bağlı bulundukları ilçelerdeki Birlik Başkanları ile irtibata geçerek bu kapsamda merkez olarak belirlenen Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Şeref Kurtuluş’un Gümüşsuyu Mahallesindeki İş yerinden almaya başladı.
Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir yaptığı açıklamada bu zorlu süreçte İASKF tarafından kulüplerin unutulmadığını ifade ederken, ” TASKK ve İASKF Başkanımız Ali Düşmez ve Yönetim Kuruluna teşekkür etmek istiyoruz. Beykoz İlçemizdeki spor kulüplerine 200’er adet maske dağıtılmakta. Herkes gibi bizlerde spor camiasının bir ferdi olarak bu salgının biran önce bitmesini beklemekteyiz. Vatandaşlarımız zorunlu olmadığı müddetçe evlerinden çıkmamalı ki bu süreci daha kısa sürede atlatalım. Beykoz İlçemiz spor camiamıza sevgi ve saygılarımı gönderiyorum ” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder