10 Kasım 2020 Salı

BEYKOZ'A BİR TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU DA " DAĞ BİSİKLETİ " İLE GELDİ

 


Bugüne değin değişik spor dallarında Türkiye Şampiyonu sporcularını ve takımlarını bünyesinden çıkaran Beykoz ilçemizde bu anlamda son başarı haberi " Dağ Bisikleti " Branşından geldi. 
Konya'da gerçekleşen Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonasında Beykoz İlçemizi Temsil eden Oğuz Özçelik Türkiye Şampiyonu oldu. Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Sporcusu olan Özçelik'in getirdiği bu şampiyonluk bu branştaki ilk olma özelliği ile de gurur yaşanmasına vesile oldu.

Bu dalda katılmış olduğu birçok yarışta derece yapan başarılı sporcu Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübünde Bisiklet Sporu Branşının kurulması sonrasında Kulüp Bünyesine dahil olmuş idi. 




Oğuz Özçelik Uluslararası müsabakalarda da Türkiye adına yarışa katılan sporcular arasında da yer alırken bu anlamda da derece ve madalyalara da sahip başarılı bir sporcu olarak bilinmekte idi.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın'ın da sevdiği ve görev süresince hafta sonları uzun mesafeli turlara katıldığı Bisiklet Sporu, Pandemi Süreci öncesinde Beykozlulardan büyük ilgi görmüş ve her hafta sonu Beykoz Belediye Başkanlığında başlayıp tamamlanan etkinlikler ile Beykozlu bisikletseverleri buluşturmayı başarmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder