13 Şubat 2021 Cumartesi

HIRSIZLAR BU KEZ RÜZGARLIBAHÇESPOR KULÜBÜNÜ HEDEF ALDI ...NE VARSA GÖTÜRDÜLER....


Beykoz İlçesindeki Spor Kulüpleri içinde farklı bir yeri olan ve bu güne kadar yapmış oldukları faaliyetler ile gönüllerde yer edinen Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü bu kez üzüntü verici bir haber ile gündemde.

Beykoz temsilcisinin kulüp binası olarak kullandığı Halı Saha tesislerindeki idari binaya giren hırsızlar bilgisayarları alıp götürdüler. Sportif faaliyetlerin yanı sıra eğitim ve özellikle de atlı terapi çalışmaları ile bilinen kulübe hediye edilen bilgisayarlar çalındı.



Sabah Kulüp binasına gelen Başkan Fatma Taşkıranlar gördüğü manzara karşısında son derece üzüntü yaşarken hırsızlık olayının yaşandığı yere Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş ve Hırsızlık masası ekipleri geldiler.

Yapılan ilk tespitlere göre 3 adet masaüstü ve 1 tane de dizüstü bilgisayarın olmadığı görülürken Fatma Taşkıranlar bu bilgisayarlarda sporcuların derslerini yaptığını, Eba eğitim bağlantılarının gerçekleştiği bilgisini iletti.



Fatma Taşkıranlar son derece kısıtlı imkanlara sahip olan kulüplerinin yönetim kurulundaki isimlerin aidatları ve bağışçılardan gelen araç-gereçler ile varlığını devam ettirdiği bilgisini iletirken, " Söyleyecek kelime bulamıyorum...biz bu ortamı ne kadar zor şartlarda sporcularımıza, öğrencilerimize hazır, kullanılır hale getirdik çoğu bilmez. Güzel bir ortam yakalamış idik, öğrenciler bir taraftan kütüphanemizden yararlanırken, diğer yandan da sınırlı sayıda da olsa bilgisayarlardan derslerini yapabilmekte, sınavlara hazırlanmakta idi. Şimdi bu üzüntü ile ne kadar beddua etsek ne olur ki...görevli memurlar parmak iz çalışması ve diğer çalışmaları yaptılar. Bütün dileğimiz bilgisayarlarımıza dolayısı ile de eğitim çalışmalarına yeniden kavuşabilmek, dönebilmek. " diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder