24 Mayıs 2023 Çarşamba

BİNALİ YILDIRIM BEYKOZ CUMHUR İTTİFAKI BULUŞMASINDA KONUŞTU

 


Eski Başbakanlardan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım Beykoz Cumhur İttifakı buluşmasında idi.

Beykoz Belediyesi Alibahadır Kemenkeş Restoranda düzenlenen programa Beykoz'daki Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ile Cumhur İttifakı Beykoz İlçe temsilcileri katıldı.

Binali Yıldırım yaptığı konuşmada 28 Mayıs'taki ikinci tur seçimini 50+10 oranı ile kazanacaklarını söyledi .

Beykoz Cumhur İttifakı buluşmasında Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın Cumhur İttifakı Beykoz İlçe Başkanlarından Ak Parti İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mikail Ayyıldız ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Masum Ustabaşı birer konuşma yaptılar. 

Millet ittifakının 28 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı 2.Tur seçiminden hayal kırıklığı ile ayrılacakları iddiasında bulunan Binali Yıldırım, " Şurada 3 günlük ömürleri var, ne yaparlarsa yapsınlar, niyet hayr, akıbet hayr...biz bu ittifaka menfaat ittifakı diyoruz, seçimi kazanmak için yapmadıkları iş, atmadıkları takla yok. Önüne geleni Cumhurbaşkanı Yardımcısı ilan etmekteler...ortada bir tuluat bir tiyatro var...aynı torbada olanları Pazar günkü ikinci turun ardından torbanın ağzını da bağlayıp göndereceğiz. Pazar günü yeni bir destan yazacağız ve öyle yarım, 1 puan farkla değil 50+10 ile seçimi kazanacağız " diye konuştu. 

" Birlikte rahmet ayrılıkta azap var " şeklinde konuşan Binali Yıldırım, " Cumhur İttifakımızda muazzam bir uyum var ve bu uyumu vatandaşlar görüyor, bizde pazarlıklar yok, bizim meselemiz memleket meselesi...güvenin olmadığı yerde hiçbir şey olmaz, 20 yıldır başardıklarımızın ardında güven, istikrar ve bunun yanında da milleti ile dertlenen bir isim, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Elhamdülillah bugün terör ülke gündeminden düşmüştür, eskaza gelseler Allah korusun neler olacağını görüyorsunuz. 21.Yüzyılın Türk Dünyasının yüzyılı olmasını isteyen bir Dünya Liderimiz var. Bu Pazar gümü Millet İttifakının sergilediği komedi İnşallah sona erecek, Avrupası, Amarikası, Fetösü ve Bölücü terör örgütü olarak Recep Tayyip Erdoğan gitsin diye bir araya gelseler de, taraf olsalar da başaramayacaklar. Pazar gününe kadar daha çok çalışacağız, daha fazla gayret sarf edeceğiz, rehavete kapılmayacağız...seçim sandıkta kazanılır, sandıkta kaybedilir, onun için sandıklara sahip çıkacağız, seçimi açık ara kazanacağız bundan zerre kadar şüphemiz yok " dedi.

TALİP ERCAN ER-HA BEYKOZ 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder