7 Haziran 2025 Cumartesi

RÜZGARLIBAHÇE MAHALLESİNDE PİLAV GÜNÜ BULUŞMASI CAMİ BAHÇESİNDE GERÇEKLEŞTİ


Beykoz İlçesinde Pilav Günü Etkinlik adreslerinden birisi de Rüzgarlıbahçe Mahallesi idi.



Beykoz'un tapu / imar sorunları ile boğuşan mahallelerinin başında gelen Rüzgarlıbahçe yolun bir tarafında ünlü markalarının binaları, diğer tarafında ise viyadük altına kadar inen dik yolları ve kısıtlı maddi imkanlarla geçinme düşüncesindeki insanlardan oluşmakta.

Mahalle Sakinleri bu Kurban Bayramında da Muhtar İrfan Mardin'den gelen davetle Pilav Günü etkinliği için Fatih Sultan Mehmet Caminde öğle namazında buluştu.




Kılınan namazın ardından cami hocasının okuduğu Kuran-ı Kerim, Kaside ve dualar eşliğinde pilav ikramı başladı.




MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi beraberinde ilçe yönetim kurulunun bazı isimleri ile geldiği mahallede gördüğü ilgiden memnundu. 



Programa katılanlardan birisi de mahallenin bir önceki dönem muhtarı ve şimdiki Ak Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Sedat Altun idi. 



Yine Kastamonu kökenli derneklerden Bozkurt Görentaş Derneği Başkanı Erol Yılmaz katılımcılar arasında idi.




Genelde Kastamonulu vatandaşların ikamet ettiği mahallede, memleket sohbetleri baş sırada yer aldı. Pilav günü etkinliğine mahalle sakinleri oldukça sıcak havaya karşın büyük ilgi gösterdi.



Rüzgarlıbahçe Mahallesi Muhtarı İrfan Mardin etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, " Bugün mahallemiz adına ortaya konan birlik, beraberlik ruhu mübarek Kurban Bayramının manevi havasına çok yakıştı. Yoğun katılım nedeniyle de ayrıca mutlu oldum. Bu programa maddi, manevi emek veren herkese çok teşekkür ediyorum " şeklinde konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder