15 Temmuz Hain Darbe girişiminde Beykoz İlçesinden Şehitlik mertebesine erişen isimler unutulmadı.
Beykoz İlçe Protokolü 15 Temmuz Direnişinin 9.yıldönümü kapsamında Beykozlu Şehitlerin kabirlerini ziyaret ettikten sonra aileleri ile buluştular.
Beykoz İlçe Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak, Beykoz Garnizon ve İstanbul Boğaz Komutanı Tuğamiral Selçuk Akarı, Beykoz İlçe Müftüsü Muhammed Likoğlu, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve diğer birim temsilcileri katıldı.
Bu kapsamda15 Temmuz Şehitlerimizden Hasan Kaya'nın Kavacık Mezarlığındaki, Şehit Murat Akdemir'in Kandilli Mezarlığındaki kabirleri ziyaret edildi.
Mezarlıktaki anma töreninde Beykoz İlçe Müftüsü Muhammed Likoğlu Aşrı Şerif okudu ardından duası yapıldı.
TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder