1 Temmuz 2025 Salı

MHP İLÇE BAŞKANI EMRE ÇÖMLEKÇİ'DEN LEMAN DERGİSİNE SERT ELEŞTİRİ VAR


Ülke Medyasında gündem olan ve Sözde Mizah-Karikatür Dergisi Leman Dergisinin Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa ( SAV ) için dini değerleri dil uzatan, tabiri caizse Müslüman Mahallesinde Salyangoz satan sayfasındaki aktarıma toplumum her kesiminden kınamalar geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi yaptığı açıklama ile bu aşağılık yayını şiddetle kınadı ve sorumluların yargıda hesap vermesini istedi.

""Leman adlı sol görüşlü, ateist, Türkiye’nin ve Müslüman Türk Milletinin değerlerinden kopuk sözde dergi görünümlü paçavranın Peygamberimizi karikatür olarak çizmesi alçakça bir meydan okumadır. Lakin meydan boş değildir. Bedeli neyse hem öder hem ödetiriz."

Konu ile ilgili bir açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Teşkilatından geldi...

MHP BEYKOZ AİLESİ olarak;

Sevgili Peygamberimiz Muhammed Mustafa (SAV)’e karşı haddi aşmaktan da öteye son derece çirkin bir şekilde hakaret içeren bir karikatürün yayımlandığı #lemandergisi’ni ŞİDDETLE KINIYORUZ! Bu minvalde; İlçe Başkanımız Emre Çömlekçi’nin tepki açıklaması da sosyal medyada ve yerel basın gündeminde kayda girmiştir. Devletimize, Türk Yargısına güvenimiz tam olup söz konusu kışkırtıcılığı ortaya koyan ahlâksızlarla ilgili gereğinin en hızlı şekilde yapıldığını görmekten de memnuniyet duyuyoruz.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder