Beykoz Belediyesi geçmişten gelen festivalleri yaşatmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Çavuşbaşı'nda düzenlenen Ihlamur Festivali beraberinde renkli görüntüleri de yaşattı.
Çavuşbaşı Çiftlik Mahallesi Meydan Parkında gerçekleşen festival kapsamında çocuklara yönelik atölyeler ve sahne şovları da dikkatle takip edildi.
Beykoz Belediye Başkanlığı festival süresince gelenlere çeşitli ikramlarda bulundu.
Yöre hali ile Karadeniz ağırlıklı vatandaşlardan oluşunca önce Kemençe Şov ardından Karadeniz Müziğinin usta isimlerinden Onay Şahin'in Konseri ortamı fazlası ile hareketlendirdi.
Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, festivalin adından da anlaşılacağı gibi gelenlere Belediye Başkan Yardımcısı Melih Karakaya ile birlikte ıhlamur paketleri dağıttı.
Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel Festivalin ardından sosyal medya hesaplarında şu paylaşımı yaptı...
" Beykoz, bugün ıhlamur kokusu, dostluk ve komşulukla bir kez daha güzelleşti. Yazın mutluluk, kışın şifa kaynağı olan ıhlamurların huzur veren kokusu eşliğinde hemşerilerimizle bir araya geldik. Beykoz Ihlamur Festivali’nde, keyifli sohbetler ve bol eğlenceyle dolu unutulmaz anılarımıza yenilerini ekledik."
ERHA BEYKOZ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder