TFF Bölgesel Amatör Liginin yeni temsilcilerinden olan Anadoluhisarı İdmanyurdu Takımında Bolu Abant Kampı sone ererken takım 2 günlük dinlenmenin ardından hazırlıklarına Spor Akademisi Stadındaki Antrenmanlar ile başladı.
Kamp dönüşü bir değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Gökhan Baladin çok faydalı bir kamp süreci yaşadıklarına vurgu yaparken, " Özellikle takıma yeni dahil ettiğimiz futbolcular için adaptasyon süreci kısa zamanda sağlandı. Artık Lig kadromuz da şekillendi gibi. Hafta sonunda son bir hazırlık maçımız daha olacak ve ardından da sezonun ilk maçı için son hafta çalışma etabımız başlayacak " diye konuştu.
BEYKOZ STADI AVANTAJIMIZ OLACAK
Müsabakalarının Beykoz Stadında oynanacağına vurgu yapan Baladin, " Beykoz ilçesinde futbola olan ilgi belli ve biz bu sempati ağını lehimize daha da geliştireceğimize inanıyoruz. Beykoz Stadı uzun yılların ardından Profesyonel Lig deneyimi de olan gruptaki rakiplerimize ev sahipliği yapacak. Tribün desteğini fazlası ile bulacağımızı biliyoruz. Bu durumun zorlu maçlar öncesinde bizim için bir avantaj teşkil edeceği de açık. Şimdiden ilk iç saha maçımızın heyecanını yaşamaya başladık bile " dedi.
KARASU MAÇINDAN MUTLU DÖNME NİYETİNDEYİZ
Sezonun ilk maçını deplasmanda Sakarya ili temsilcilerinden Karasuspor ile yapacaklarını hatırlatan Gökhan Baladin, " İlk maçların her türlü sürprizlere açık olduğu bir gerçek. Tabii ki biz de galibiyetle başlamayı çok istiyoruz. İnşallah da bu hedefimize ulaşıp evimize mutlu ve moral-motivasyon kazanmış bir takım olarak dönmek en büyük beklentimiz " şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLAR ERKAN BALKAN
HABER TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder