TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Beykoz İshaklıspor’da Teknik Direktör Emre Özbayer, ilk yarı ve devre arası sürecine dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu:
“Sezon başında orta sıraları hedeflemiştik. Play-off hattına yakın olursak mutlu olacağımız bir pozisyondaydık. İlk yarıda bu hedefin de üzerine çıktık.”
“Bahis cezalarına kadar oyun ve sonuç anlamında iyiydik. Ancak bu süreçte 23 oyuncudan 13’ü ceza aldı. Bu durum hem oyunu hem de puan tablosunu ciddi şekilde etkiledi.”
“Buna rağmen sezon başında konuştuğumuz hedef noktasındayız. Şu an için hedef yolunda bir sapma yok.”
“26 Aralık itibarıyla Antalya’da kampa girdik. 11 günlük süreçte üç hazırlık maçı oynayacağız ve ardından İstanbul’a döneceğiz.”
“Uzun süreli cezalar nedeniyle kadroda ciddi eksikler oluştu. Bu nedenle sol bek, kenar oyuncusu ve orta sahaya transfer yapmak zorundayız.”
“Kulüp olarak amacımız oynadığı futbolla tribüne futbolu seven insanları çeken sahici bir organizasyon kurmak.”
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder