Beykoz'daki kamuoyunda memleket dernekleri olarak da tanımlanan Sivil Toplum Kuruluşlarının Çatı Birliği konumunda olan Beykoz İl ve Bölge Dernekleri Birliğinin iftar programı geniş bir katılıma sahne oldu.
Ozan Derviş'in sunuculuğunu üstlendiği program Ramazan Ayının Manevi, birlik-beraberlik havasını fazlası ile yansıttı.
Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun paylaşıldığı programda konuşan Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Beykoz’da farklı şehirlerden gelen vatandaşların bir arada yaşadığını belirterek şunları ifade etti:
“İlçe Emniyet Müdürümüz, kıymetli siyasi parti temsilcilerimiz ve değerli dernek başkanlarımız başta olmak üzere burada bulunan tüm misafirlerimizi saygıyla selamlıyorum.
Beykoz’da ve İstanbul’da ülkemizin birçok farklı şehrinden gelen hemşehrilerimiz birlikte yaşamaktadır. Bu yönüyle İstanbul, Anadolu’nun birçok kenti ile adeta bir köprü vazifesi görmektedir. Bu köprünün en önemli yönlerinden biri de kültürümüzün ve değerlerimizin gelecek nesillere aktarılmasıdır.”
Programa Beykoz Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in yanı sıra ilçe protokolü, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Altun, Beykoz Mahalle Muhtarları, Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve temsilcileri, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri ile birçok Sivil Toplum Kuruluşlarından isimler katılım sağladı.
İl ve Bölge Dernekler Birliği Başkan Vekili Aykut Adıgüzel ve Birlik Genel Sekreteri Yalçın Çolak ev sahipliği konusunda programda yoğun mesai harcadılar.






Hiç yorum yok:
Yorum Gönder