18 Mart 2026 Çarşamba

BOĞAZIN YARGIÇLARI GELENEKSEL İFTARI GENİŞ KATILIMA SAHNE OLDU


Beykoz Tribünlerinin sesi soluğu olan Boğazın Yargıçları Taraftar Grubunun her sene düzenlediği, geleneksel hale getirdiği İftar Programlarının bu Ramazan Ayındaki adresi Ortaçeşme'de bulunan Kent Lokantası idi.



Birlik-beraberlik ruhunun ön plana çıktığı iftar programına Boğazın Yargıçlarından adeta çıkarma vardı! 

İftar Programının yapılacağı Ortaçeşme Kent Lokantası girişi asılan pankartlar ve bayraklar nedeni ile adeta bir stadyumu anımsatırken coşkulu kalabalık iftar vaktine değin tribünlere özel besteleri bir biri ardında söylediler.

Boğazın Yargıçları dışında bazı kulüp taraftar grupları adına da temsilciler katılım sağlarken Beykoz Spor Kulübü bünyesinde değişik dönemlerde Yönetim Kurullarında görev yapmış olan Salih Dursun, Sedat Kaba, Atilla Sipahioğlu gibi isimlerde dikkat çekenler arasında idi.

İftar öncesi ve sonrasında özellikle çok uzun yıllardır tribün arkadaşlığı yapan 50 yaş üstü Beykoz Sevdalıları tam anlamı ile burukluk olsa da nostalji rüzgarı estirdiler.

Katılımcılar arasında Furkan Çeliker, Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi ve Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Uğur Gökdemir, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve Yönetim Kurulunun bazı isimleri de davete icabet edip yerlerini aldılar. Beykozlu İş İnsanı Recep Armağan'da bir başka ilgi odağı olan isim oldu.

İftar Programında açılan oruçların ardından dışarı çıkılarak Meşale ve Havai fişek şovları eşliğinde tezahüratlar, marşlar bir biri ardınca söylendi.

Katılımcıların ortak düşüncesi ise tribünlerin, Beykoz Sevdalılarının biran önce takımlarına olan hasretinin sona ermesi idi.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder