İstanbul 2.Amatör Liginin Beykoz İlçesi temsilcilerinden olan Soğuksuspor'da 2025-26 sezonu için hazırlıklar tamamlanırken ilk maç beklenmeye başlandı.
Uğur Aydın Yönetiminde sezon hazırlıklarına erken bir başlangıç yapan Yeşil-Beyazlı ekip bu sezon ligde uygulanacak statü gereği öncelikle kontenjan oyuncularına odaklandı.
Geçmiş yıllarda da Soğuksuspor Forması giyen, şampiyonluklar yaşamış kadrodan Aliş Yılmaz, Eren Sarıkaya'nın yanı sıra Batuhan Aktaş ile anlaşma sağlayan Beykoz temsilcisi ardından diğer transferler için mesai harcamaya başladı.
Soğuksuspor Teknik Sorumlusu Uğur Aydın yaptığı değerlendirmede, " 3 tecrübeli ve yakından tanıdığımız ismi kontenjan olarak belirledikten sonra kadro için genç oyuncuları belirleme hedefi ile 7 hazırlık müsabakası yaşadık. Gelinen noktada yakaladığımız süreçten memnunuz " diye konuştu.
Mütevazi bir bütçe ile yola çıktıklarına vurgu yapan Uğur Aydın, " İlk edindiğimiz bilgilere göre grupta şampiyonluk için yatırım yapan takımlar bulunmakta. Açıkçası işimizin hiçte kolay olmadığını söylemek isterim tabiri caizse imkansızı başarmak istiyoruz. Özellikle genç futbolcularımızın gösterecekleri performansın bu sezonki mücadelemizde belirleyici olacağını düşünüyorum. " dedi.
Uğur Aydın açıklamalarının sonunda lige katılım sağlayan Beykoz İlçesinin tüm takımlarına başarı dileklerini iletti.
TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ


Hiç yorum yok:
Yorum Gönder