23 Mayıs 2015 Cumartesi

BEYKOZ'DA HENTBOL SPORUNA HER GEÇEN GÜN İLGİ ARTMAKTA

Beykoz Belediyespor Hentbol Şubesi yarınların yıldız hentbolcularını yetiştirme yolunda yoğun bir mesai harcamakta. Hentbol Okulu çalışmalarına katılan küçük hentbolcular bu spora ait
temel bilgileri ve kuralları öğrenmiş durumda.  Geçtiğimiz sezon kurulan Hentbol Şubesi Altyapı Takımları olmadığından A Takım düzeyinde dahil olduğu 2.Ligde büük bir başarıya imza atıp sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı.

Bu başarı dikkatleri fazlası ile çekmeyi başarırken, Beykoz İlçe Genelinde saptanan okullarda başlatılan Pilot çalışmanın meyveleri alınmaua başlandı. İsmail Tarakçı ve Akın Yenigün gibi iki milli antrenörün koordinatörlüğünde A Takımın Tecrübeli isimleri nezaretinde çalışan çocukların heyecanları büyük. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Özel Hentbol Turnuvası ile bu iş Beykoz'da oyurmaya başlamış mesajını kamuoyuna veren Belediyespor Hentbol Şubesinde antrenman prograöları aksamadan devam etmekte. Recep Şahin Köktürk Spor Salonundaki anrenmanları aksatmayan, Hentbol sporunda kendine hedefler koyan, ailelerinden destek alan geniş bir kitle var.


Salim Sefer Yönetimindeki antrenmanlarda neşeli  anlar dikkatlerden kaçmıyor. Çocukların Hentbol sevgisi yarınlar adına umut verici bir hal almış durumda. Antrenmanlardan birinin ardından Antrenörleri Salim Sefer ile Selie çekimi gerçekleştiren sporcuların neşeli halleri görülmeye değerdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder