4 Ağustos 2015 Salı

BEYKOZLU KASTAMONULULARIN FUTBOL ŞÖLENİ BAŞLIYOR


GELENEKSEL KAS-DER BEYKOZ TURNUVASI KURALARI ÇEKİLDİ

Her yıl düzenli olarak Kastamonu Köy Dernekleri ve Beykoz Köyleri arasında, Kas-Der Beykoz Şubesi tarafından organize edilen; Geleneksel Kas-Der Beykoz Turnuvası 2015 Sezonu kura çekimİ dernek merkezinde gerçekleştirildi. 8 takımın mücadele edeceği turnuvada gruplar ve maç takvimi belirlendi. Kura çekimine, Kas-Der Şubesi adına Turnuva Komitesi Heyeti katılırken, takımlar adına Dernek Başkanları ve Takım Temsilcilerinin katıldığı gözlemlendi.

 Turnuva Açılış Maçı; Örnekköy ve MutluDer arasında yapılacak…

Takım temsilcileri ve Turnuva Komitesi tarafından kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekiminde, özellikle takım temsilcilerinin heyecanlı olduğu gözlemlendi. Kura çekimine göre, dört takımlı iki grubun mücadele edeceği turnuva 8 takımdan oluşacak.

8 Ağustos 2015 Cumartesi Günü Saat 20:00-21:00 arasında Paşabahçe Stadı’nda açılış mücadelesi, Örnekköy ve MutluDer arasında gerçekleşecek. Kura çekiminin ardından, A Grubu; Örnekköy, MutluDer, İncirköy, Görentaş takımlarından oluşurken, B Grubu; Zerzevat, Koşmapınar, Ambarcılar, Köseali-Alantepe takımlarından oluştu.

Turnuva Komitesi Heyeti Başkanı İbrahim Güney; katılan tüm takımlara başarılar dilerken, güzel ve Kastamonululara yakışan bir turnuva olacağına inandıklarını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

İbrahim Güney; “Turnuvanın Sportmenlik ve Kardeşliğe Vesile Olması En Büyük Temennimizdir.”

Güney,Geleneksel bir hal almış ve her yıl düzenli olarak yapılmaya çalışılan Kas-Der Beykoz Şubesi 2015 Sezonu kura çekimi için tüm Başkanlarımız ve temsilcilerimizle bir aradayız. Öncelikle turnuvamızın hayırlara, güzelliklere, sportmenlik ve kardeşliğe vesile olması en büyük temennimizdir. Bu kapsamda genç kardeşlerimizi ve kıymetli derneklerimizin temsilcilerini, sportif bir faaliyetle bir araya getirmek, kaynaşma ve dayanışmayı arttırmak öncelikli hedeflerimizdir. Turnuva sonunda, başarılı olacak takımlarımızın alacağı kupaların yanı sıra, turnuvanın en centilmen takımına Turnuva Centilmenlik (Fair Play) Ödülü verilecektir. İnanıyoruz ki; bu organizasyon bizlere yakışan ve örnek gösterilen bir turnuva olarak yerini alacaktır. Bu vesile ile turnuvaya katılan ve desteklerini esirgemeyen tüm Takımlarımıza ve Değerli Başkanlarına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.” ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

Espiriler ve Şakalar Havada Uçuştu…

Kura sonrasında, Takım Başkanları arasında yapılan şakalaşmalar ve iddialı açıklamalar oldukça neşeli anlar yaşanmasına neden oldu. Her takımın iddialı olduğu görülen turnuva öncesinde tüm takımlar birbirlerine başarılar diledi.

A GRUBU : ÖRNEKKÖY-MUTLUDER-İNCİRKÖY-GÖRENTAŞ,

B GRUBU : ZERZAVAT-KOŞMAPINAR-AMBARCILAR-KÖSEALİ

DİPNOT: İLK MAÇLAR SAAT 20:00-21:00 , İKİNCİ MAÇLAR SAAT 21:30:22:30 ARASINDA OYNANACAKTIR.

 
MUAMMER ERCAN
BEYKOZ HAVADİS-SPOR SERVİSİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder