4 Ağustos 2015 Salı

RÜZGARLIBAHÇESPOR ŞEHİTLERİMİZ UNUTMADI !

Beykoz İlçesinde bu güne değin kamuoyuna çok olumlu mesajlar veren bir kulüp hüviyetindeki Rüzgarlıbahçespor bu kez de son günlerde ardı ardına gelen şehit haberlerinin ardından bir etkinlik
gerçekleştirdi. Kırmızı-Lacivertli ekibin altyapı takımlarına dahil futbolcular antrenman öncesi Rüzgarlıbahçe Camii önünde toplanıp Şehitlerimz için Gıyabi Cenaze Namazı eda etti.

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı ve Mahalle Muhtarı Sedat Altun yaptığı açıklamada, " Biz kurulduğumuz günden beri sosyal konularda hep aktif olan bir kulüp görüntüsü verme gayretinde olduk. Yeri geldi mahallemizin Sağlık Ocağına EKG Ciahzı hediye ettik, yeri geldi Mübarek Bayram gününde özel pilav günü organizasyonu gerçekleştirdik. Milli Bayramları en coşkulu biçimde kutladık. Sporun önemi herkesce malum ancak işi sadece bu boyutta tuttma düşüncesinde hiçbir zamann olmadık. Biz çocuk ve gençlerimze hem spor yapma şansı tanırken, onlara kucaklarımızı açmış iken milli-dini ve özel günleri de kesinlikle unutmadık. Bu özelliğimiz kulübümüz var oldukça koruma düşüncesindeyiz" diye konuştu.

Son etkinlikleri ile ilgili de bilgi paylaşımında bulunan Sedat Altun, " Maalesef ülkemiz bir kargaşa ortamına doğru sokulmak istenmekte. Yüreklerimizi yaralayan şehit haberlerini peş peşe almanın derin üzüntüsü içerisnde iken bizlerde ne yapabiliriz diye bir düşünce içerisinde olduk. Bayrağımıza, askerimize sahip çıkma fikriyatımızı haata geçirmek istedik. Bu kapsamda Şehitlerimiz rahmetle anarken, onlar için, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizn ruhuna gönderilmek üzere Gıyabi Cenaze Namazı eda ettik. Tüm şehit ailelerinin acıları bizlerin de acısıdır, Allah onlara da sabır ihsan etsin" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder