26 Aralık 2018 Çarşamba

KAVACIKSPOR'U HAMİDİYESPOR HEYECANI SARDI

2018-19 Sezonunda yer aldığı İstanbul Süper Amatör Ligde namağlup lider durumda bulunan Kavacıkspor’da hafta sonunda oynanacak olan Hamidiyespor maçı öncesinde ilçe spor camiasına çağrı var.

Beykoz ilçesi bu sezon 6 takım ile İstanbul Süper Amatör Ligde temsil edilirken 4 takım iddialarını kaybetmiş durumda iken Kavacıkspor ile Soğuksuspor takımları Klasman Grubu için son haftalara girmiş durumda. Kavacıkspor, Soğuksuspor’a göre işi kesinleştirmiş durumda gibi.
Mevcut oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar düşünüldüğünde hafta sonunda yapacağı Hamidiyespor maçından alacağı galibiyet ile Klasman Grubuna kaldığı ilan edip kutlamasını yapacak, ardından bu kez Şampiyonluk için gün saymaya başlayacak.
Lider Kavacıkspor 15 maç sonunda topladığı 37 puanla lider durumda bulunurken, takipçileri olan Piyalepaşaspor’un 33, Dudulluspor’un ise 27 puanı bulunmakta. Ancak her iki takipçisinin de birer hafta Bayları olacağından Kavacıkspor Hamidiyespor maçından çıkaracağı 3 puan ile matematiksel olarak da işi tamamlamış olacak.

Öte yandan Yeşil-Beyazlı Camia bu maç için özel bir hazırlık süreci başlatmış durumda. İlçenin tek namağlup takımı Hamidiyespor maçında 15 Temmuz Şehitler Stadını adeta bir bayram yerine çevirme niyetinde. Tribünlerin dolması için ilçenin dört bir yanına maç duyurular asılacak ve kulüpler nezdinde, taraftar gruplar nezdinde davetler yapılacak. Maçta Meşale ve Havai Fişek şovunun da yapılacağı bilgisi edinildi.

MEHMET ALİ TOMAR / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder