26 Aralık 2018 Çarşamba

MAZLUM ÇOKTİN, " KIRMIZI KART SON DERECE AĞIRDI "

Hafta sonunda Ortaçeşme Stadında tarihi bir an yaşatan Ortaçeşmespor-Çavuşbaşıspor karşılaşması gündemdeki tazeliğini korumakta.

İstanbul 1.Amatör Lig 17.Grubunda bu maç öncesinde 3 puanlık bir avantaj ile lider durumda bulunan Çavuşbaşıspor ‘u konuk eden Bordo-Beyazlı ekip müthiş bir taraftar desteği altında oynadığı maçtan beraberlik ile ayrıldığı üçün fazlası ile üzgün.
Bordo-Beyazlı Ekibin Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin müsabakanın ardından yaptığı açıklamada müsabakanın ilk yarısının sonlarına doğru çıkan Kırmızı Kartın kendileri açısından son derece ağır bir karar olarak nitelendirildiğine dikkatleri çekerken, ” Biz bu kararın takım oyunumuzu fazlası ile etkilediği inancını taşımaktayız. Oysa pozisyonda kasti bir hareket yok idi, normal bir faul olayı vardı. Çıkan ikinci sarı kartın ardından Kırmızı Kart sonunda oyun dışı kalan Uğur Öztürk takım kurgusunda çok önemli rolü olan bir sporcumuz idi. Dolayısı ile o andan sonra rakibimiz karşısında hem 1 kişi eksik oynamanın hem de bu değerli futbolcumuzun boşluğunun doldurulamaması sonucu maçtan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Maçın son bölümünde risk aldık, ataklara çıktığımız anlarda rakibe de pozisyonlar verdik. Bu maç artık geride kaldı, hedefimizden şaşmamızı kimse beklemesin. ” diye konuştu.
Mazlum Çoktin yaptığı açıklamaların devamında maça olan büyük ilgi ve taraftarlarından gelen büyük destek nedeni ile teşekkürlerini iletirken, Ortaçeşmespor’a gönül verenler galibiyet sevinci yaşatamadıkları için ise son derece üzgün olduklarını ifade etti. ” Ortaçeşmespor tarihinin en yoğun tribünleri altında oynanan karşılaşmada ilk dakikadan son düdüğe kadar takımlarına müthiş bir destek veren taraftarlarımıza teşekkürlerimizi iletmek isterim. Diyeceğim o ki bu büyük taraftarlara üst ligler fazlası ile yakışır. Bunun için tüm imkanlarımızı seferber edip profesyonel liglere uzanan büyük bir maratonu başlatmış bulunmaktayız. Önümüzdeki sezon kesinlikle 1.Amatör Ligde oynamayacağımızı herkesin bilmesini isterim. Öte yandan bu beraberlik bizi gruptaki iddiamızdan ise vazgeçirmeyecektir. Hafta başı antrenmanlarımız ile yeni bir galibiyet serisini başlatacağız. Başımız dik alnımız açık maçlarımıza devam edeceğiz ” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder