5 Ocak 2019 Cumartesi

BİLGEHAN MURAT MİNİÇ'DEN BASIN AÇIKLAMASI VAR

Kıymetli Beykoz Yerel Basını, Muhterem Beykozlular;

Dün Süper haber tv adlı İnternet haber sitesinde şahsımla alakalı çıkan bazı asılsız, çirkin ve alçakça ithamlar üzerine bir açıklama yapmak icap etti.


Sözüm ona haber sitesine göre, bizim yıllar evvel yapmış olduğumuz bazı sosyal medya paylaşımları üzerinden, güya fetöcü paylaşımlarımız olduğu haberi yapılmıştır. Haberin kaynağı ve söz konusu sosyal medya sayfaları, daha evvel 20 yıl hizmet verdiğim Şehir Hatları AŞ’de çalışırken de önüme konulmuştu. Daha hiçbir yerde paylaşılmadan, aynı işletmede çalışan birileri tarafından sosyal medya hesaplarında paylaşılması da gösteriyor ki, insanların kutsalı olan ekmeğimizle oynayanlar, mobbingle bizi baskı altında tutacağını zannedenler, yine kendilerine yakışan metotla bizi karalamaya çalışıyorlar. 

Bu iddialar biz İBB'de çalışırken de bize soruldu. Kendilerine, onlar Zaman gazetesine abone iken ben hayatımda bir kere olsun almadığımı, kendi çocukları fetönün yurtlarında kalıp fetö okullarında okurken, benim çocuklarımı devlet okullarında okuttuğumu, 5 yıl taşeronlara Bank Asya’dan maaş verilirken, benim hiçbir zaman hesabımın olmadığını anlattım. Benim bağlantım varsa Ülkü ocakları ile Alperen Ocakları ile BBP ile bağım vardır. Bunu da herkes bilir. Bu işletmede kimliği belli olan bir adam varsa o da benim dedim. Operasyon Müdürü Hamit Erdoğan ve İnsan Kaynakları Müdürü Özcan Akgül şahittir ve bu iftiralardan dolayı hiçbir ceza, uyarı, ihtar almadım. 

Şimdi aradan yıllar geçtikten sonra, böyle ucuz numaralarla, kendilerini küçük düşürerek, girdiğimiz seçim yarışında bizi karalamaya çalışıyorlar. 

Ancak unuttukları bir şey var ki, güneş balçıkla sıvanmaz, biz Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun talebesiyiz, bu çamur bizde tutmaz. Sizin alçakça numaralarınız Bilgehan Murat Miniç'e sökmez!

Bu haberi yapmadan Beykoz'da birilerini arayıp biraz araştırma yapsaydınız, örneğin Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç Bey'i, ya da MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman Bey' i, ya da kendi inandığınız herhangi bir kurumun Beykoz’da ki bir yöneticisini arayıp Bilgehan Murat Miniç kimdir diye sorsaydınız, bizim kim olduğumuzu öğrenirdiniz. Ancak haberin servis edilişi ve içeriğinden de anlaşılıyor ki, acemice, acele ile ve çamur at izi kalsın mantığıyla yapılmış bu haberin hiçbir dayanağı yoktur. 

Ben Beykoz'da doğdum, burada büyüdüm. Beni tanıyan herkes bilir ki, Bilgehan Murat Miniç, Muhsin Yazıcıoğlu'nun talebesidir. Ben Alperenim, Ülkücüyüm, Türk Milliyetçisiyim. Şehit Liderimizin dediği gibi; 
Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz!
Ben Türk'üm Türk Bayraksız olmaz!
Ben Türk'üm Türk Vatansız olmaz!
Ben Türk'üm Türk Hürriyetsiz olmaz!

Alperenlerden, Ülkücülerden, birileri askerlikten kaçarken gözünü kırpmadan devlet uğruna can veren Türk Milliyetçilerinden fetöcü, sucu, bucu çıkmaz. 

Böyle basit ve alçakça haberlerle ancak kendinizi küçük düşürürsünüz. Bizim için hırsız, ahlaksız, soyguncu, rüşvetçi, vs diyemezsiniz o yüzden bu yalanları uydurmaktan başka çareniz de yok. Ama unutmayın, size o zaman da söylemiştim, " Allah'ın adaleti şaşmaz ve onun azabı çetindir'

Bizler sizin gibi yıllarca fetöcülerle aynı yatağa girmedik, kol kola gezmedik. Bizler Ocakçıyız, Ocaklıyız. Müslüman Türk Milletinin yükselmesini dava edinen Akif'in ifadesiyle Asım'ın Nesli'yiz. Son sözlerimiz de yine onun satırları ile olacaktır;

" Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem, 
Gelenin hatırı için geçmişe kalkıp sövemem.
Kanayan bir yara gördüm mü, parçalanır ta ciğerim. 
O yarayı dindirmek için, kamçı yerim çifte yerim. 
Adam aldırma da geç git diyemem, aldırırım. 
ÇİĞNERİM, ÇİĞNENİRİM, HAKKI TUTAR KALDIRIRIM!

Beykoz Kamuoyuna Saygılarımla

Bilgehan Murat Miniç 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder