2 Ocak 2019 Çarşamba

ÇAVUŞBAŞISPOR'DAN ALİYEV'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ VAR

İstanbul 1.Amatör Lig 17.Grubundaki iki Beykoz Takımından biri konumunda olan Çavuşbaşıspor’dan kendilerine katkıda bulunan kişi ve kurumlara teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda gerçekleşen son ziyaret Machotel Sahibi Azeri İşadamı Mejdun Aliyev’e idi. Maltepe’deki İşyerinde yapılan ziyarette Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin ve Kulüp Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Ayar hazır bulundular.
Aliyev’e kulübe yapmış olduğu katkılardan dolayı camiada duyulan sevgi ve muhabbeti ileten Çavuşbaşıspor Heyeti daha sonra Azeri İşadamının isminin yazılı olduğu bir Formayı kendisine taktim ettiler.
Çavuşbaşı Spor Kulübü Başkanı Yaşar Şahin  Kulüp olarak yıllardır kendilerine yardımlarda bulunan kurum ve kişilere teşekkür ziyaretlerinde bulunduklarını hatırlatırken, ” Kulüp olarak bir yandan A Takım düzeyinde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, diğer yandan Kurumsallaşma adına bir hayli mesafe kat etmekteyiz. Tabii ki bu durumları yaşarken ahde vefa duygusunu ve de bu güne kadar her ne şekilde olursa olsun kulübümüze katkılarda bulunanları onura etme düşüncesinde olduk. Bugün de sağ olsun Değerli İş adamlarımızdan Mejdun Aliyev’e bir teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulunduk hoş bir sohbet yaşadık ” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder