20 Şubat 2019 Çarşamba

BEYKOZ'UN GURURU KLASMANA GALİBİYETLE BAŞLAMAKTAN MUTLU

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu karşılaşmaları geride kalan hafta sonu itibarı ile başlarken Beykoz İlçemiz Temsilcisi olan Kavacıkspor bu etaba galibiyet ile başlamaktan dolayı mutlu…İkinci karşılaşması olan
İstanbul Sahilspor müsabakası için çalışmalarına başlayan Beykoz ekibinde moral ve motivasyon üst seviyelerde idi.
Yeşil-Beyazlı ekip İBB Beyoğlu Stadında oynadığı Zeytinburnu Irmakspor karşılaşmasını 2-1 kazanırken, namağlup unvanını da devam ettirmişti. Beykoz ekibinde maç sonunda yaşanan sevinç gelecek maçlar için yepyeni umutları da yansıtmakta idi.
Kavacık Spor Kulübü Başkanı Suat Yıldız galibiyetin ardından futbolcu ve teknik kadroyu kutlarken, “ Klasman Grubu gerçekten de zorlu mu zorlu maçları beraberinde getirmekte. Biz takım olarak namağlup geldiğimiz bu grupta ligin sürpriz ekiplerinden biri olduğumuz  fazlası ile göstereceğiz. Belki bazı takımlar gibi transfer dönemlerinde yüksek meblağlar ile oyuncular almadık ancak mevcut kadromuz ve ilave gelen 3 arkadaşımız ile çok güzel bir sinerji de yakalamış durumdayız “ diye konuştu.


Kavacıkspor Takımının attığı gollere ve galibiyet sevincine bu kez saha kenarından eşlik etmek zorunda kalan Kaptan Bedri Güntay ise sakatlığı nedeni ile arkadaşlarının yanında olamadığının altını çizerken, “ Biz takım olarak her maçımıza aynı disiplin ile çıkan bir ekibiz. Dolayısı ile maçlarımız esnasında stres yaşamıyoruz ancak heyecanı fazlası ile yaşamaktayız. Futbolcu kardeşlerim Irmakspor maçında da sabırla gol atacağımız anı bekledi ve bunu da başardı. Uzatma dakikaları ise geçmek bilmedi. Bundan sonraki her maçımızda da galibiyet parolası ile yeşil çimlere çıkacağız “  şeklinde konuştu.


Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz ise Klasman Grubuna 3 puan ile başlamanın takım açısından son derece olumlu bir görüntüyü de beraberinde getirdiğini anımsatırken, “ Futbolcularımız beklentileri karşılayan bir skor ile evimize dönmemiz sağladı. İstanbul’unen iyi takımlarının buluştuğu Klasman Grubunda her maç dendiği gibi bir final müsabakası anlamı taşımakta. Futbolcu kardeşlerim bunu kaldıracak yetenek ve motivasyona fazlası ile sahip.  Haftanın ilk çalışmasını yaptık. Güzel ve keyifli geçti. İkinci maçımızın hazırlıkları belirlenen periyotta devam edecek. Maalesef Irmakspor maçında çift sarı karttan Kırmızı Kart gören Ferhat ikinci maçta yanımızda olamayacak. Öte yandan bu kartların çok ucuz ve gereksiz olduğu düşüncesindeyim. Kasıt olmayan anlarda çıkan sarı kartlara tepkimizi koymaktayız. Hakemlerin daha dikkatli olmalarını istiyoruz. Çünkü puan telafisi olmayan maçlar başladı “ dedi.
Edit

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder