24 Mart 2019 Pazar

KAVACIK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI YASEMİN ŞAHİN'E BİR DESTEK DE ESKİ MUHTAR GÜNGÖR'DEN GELDİ


Kavacık Mahallesi Muhtarlığı yolunda büyük bir çaba ve mesai harcayan Yasemin Şahin'e bir destek de Mahallenin Eski Muhtarlarından Mustafa Güngör'den geldi. Kavacık Mahallesinin yıllar önce 2.Köprünün
yapılması ile birlikte müthiş bir ilgi çektiği, mahallenin adeta kabuk değiştirdiği bir süreçte Muhtarlık görevini ifa eden Güngör, bu dönemki seçimlerde oldukça iddialı olan Yasemin Şahin'e çıkmış olduğu yolda başarı dileklerinde bulundu.


Mustafa Güngör'ün Muhtarlık Vazifesini ifa ettiği dönemde başarılı çalışmalara imza attığını anımsatan Yasemn Şahin ise " Kendisinden destek mesajı almak benim için çok anlamlı oldu. Kavacık Mahallemizi İstanbul'un sayılı, dikkat çeken bir yeri haline getirebilmek, mahallemiz tanıtımı ve sorunlarının çözümü için belirlediğimiz noktalara seçildiğim ilk günden itibaren dokunmaya başlayacağım. Birlikte daha güzel Kavacık için hep birlikte başaracağımıza inanıyorum. " diye konuştu.

Öte yandan Yasemin Şahin'e çıkmış olduğu yolda bir başarı dileği de Anadoluhisarı Mahallesi Muhtarı Güzin Merve'den geldi. Şahin'e çalışmalarında başarılar dileyen Merve, ona bazı konularda deneyimlerini aktarmayı ve önerilerde bulunmayı da ihmal etmedi.

ERHA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder