20 Mayıs 2019 Pazartesi

BELEDİYESPOR HENTBOL TAKIMI SEZONU FARKLI KAPATTI


THF Erkekler Hentbol Süper Liginde 2018-19 Sezonunda son hafta karşılaşmaları kapsamında Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda Ankara Ekibi Maliye Milli Piyango SK Takımını konuk eden Beykoz Belediyespor Takımı güzel bir oyun neticesinde salondan 11 sayılık fark ile 33-22 galibiyetle ayrıldı.

Salon : Recep Şahin Köktürk Spor Salonu
Hakemler : Kürşat Erdoğan-İbrahim Özdeniz
Beykoz Belediyespor : Kayhan Akat ( Eduard Maksutov-Ali Aras ), Durmuş Mutlu 5, Mykola Stetsyura 5, Ümit Kırkayak 4, Ozan Erdoğan 4, Oğulcan Güney 3, Yakup Yaşar Simsar 3, Emre Bakır, Musa Günerler, Çağlayan Öztürk 2, Stanislav Pshenichnikov 1, Refik Tuğyan, Ömer Mercan, Okan Yalçıner
Antrenör : Mesut Ilgın
Maliye Milli Piyango SK : Burak Turan ( Doğukan Ardıç-Yusuf Ziya Kılıç ), Sarp Seymen 4, İlkan Keleşoğlu 4, Emre Keskin 3, Şener Can 3, Yaşar Erdem Ateş 2 , İbrahim Üçdağ 2 , Kasım Can Kartal 2, Hasan Baran Tuncer 1, Cavit Eyövge 1, Mikail Yıldırım, Murat Beyaztoprak, Doğukan Mete
Antrenör : Bülent Tuncer
1.Devre : 15-14
Kırmızı Kart : İbrahim Üçdağ
Sarı Kartlar : Ozan Erdoğan, Stanislav Pshenichnikov ( Beykoz Bld.), Sarp Seymen ( M.M.Piyango )
2 Dakika Cezalılar : Ümit Kırkayak, Stanislav Pshenichnikov, Çağlayan Öztürk ( Beykoz Bld.), Mikail Yıldırım, Şener Can, İlkan Keleşoğlu, Murat Beyaztorak ( M.M.Piyango )
Recep Şahin Köktürk Spor Salonundaki mücadelede ilk gol konuk takımdan İlkan Keleşoğlu ile geldi.  Beykoz Belediyespor bu gole önce Mykola ile 7 metre atışından gelen ve ardından Durmuş ile bulduğu gol ile karşılık verdi. İlk 5 Dakika ev sahibi takımın 4-3 üstünlüğünde geçildikten sonra oyuna ağırlığını koyan Beykoz Belediyespor 10.Dakikayı 7-5,20.Dakikayı ie 12-10 ile üstün geçti.

Konuk takımda bu bölümlerde skorer isimler Kasım Can ve Sarp ikilisi olurken, ev sahibi takımda Ozan, Yakup Yaşar ve Ümit ön plana çıkan isimler oldular. Bu arada müsabakanın 19.35.Dakikasında Maliye Milli Piyango Takımının tecrübeli ismi İbrahim Üçdağ, Oğulcan Güney’e attığı dirsek sonucu gördüğü kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Maçın ilk yarısı 15-14 Beykoz Belediyespor üstünlüğünde geçildi.

İkinci yarıda ilk gol Kaptan Çağlayan’ın kaptığı top sonrasında topu gönderdiği Durmuş Mutlu ile geldi. Konuk takım bu gole Emre ile karşılık verdi. İlk bölümlerde kazandığı 7 metre atışlarında Beykoz Belediyespor’da kaleye Eduard Maksutov geçti ve yaptığı kurtarışlar ile takımına moral motivasyon katan isim oldu. Öte yandan ev sahibi takımda kazanılan 7 metre atışlarında ise Mykola’nın golleri vardı.

Maçın ilerleyen bölümlerinde ise bu kez sahneye Kaleci Kayhan Akat çıkarken üst üste yaptığı kurtarışlar ile dikkatleri fazlası ile çekip tribünlerden hak ettiği alkışı aldı. Beykoz Belediyespor Takımı 40.Dakikayı 20-15 ile geçtikten sonra farkı 10 sayıya kadar çıkardı. Bu bölümlerde oyunda dahil edilen Emre Bakır ve Musa Günerler kaydettikleri goller ile farkın açılmasında etkili oldular. Maçın son düdüğü çaldığında ise skor tabelasında ev sahibi takımın 33-22 üstünlüğü vardı.

Müsabaka sonrasında Beykoz Belediyespor Takımında sporcular, teknik ve idari kadrodaki isimler, Kulüp Başkanı Salim Öztürk aynı karede buluşarak sezona nokta konan anı fotoğraf karesinde buluşturdular.
ERDEM ERCAN / ERHA BEYKOZ HABER AJANSI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder