18 Mayıs 2019 Cumartesi

OKUL ZİYARETLERİMİZDE SIRA TFF MC ARAS SPOR LİSESİNDE İDİ


Sezon boyunca çeşitli sosyal  sorumluluk projelerine imza atan, Beykoz genelinde Hentbol Sporunun ve de bu sporun en üst lig olan Süper Ligdeki ilçe temsilcimiz olan Beykoz Belediyespor Takımının tanıtımı için birçok okulda özel programlar düzenleyen Boğaziçi Ekibinde bu kapsamda son ziyaret Beykoz’un Liselerarası Türkiye Futbol Şampiyonu unvanına da sahip TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesine idi.

Riva yolu üzerinde bulunan okula tüm sporcularının yanı sıra Kulüp Hentbol Şube Sorumlusu Ali Esat Yaşar, Sportif Direktör Akın Yenigün, İdari Menajer Cengiz Hatırnaz, Antrenör Mesut Ilgın, Hentbol Spor Okulu Eğitmeni Çetin Tiryaki ve Kulüp Müdürü Yaşar Kesici’den kurulu bir grup ile katılan Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı gördüğü ilgiden son derece memnun idi.
TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesinde Hentbol Sporu ve Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı ile ilgili bir sunum gerçekleştiren Beykoz Belediyespor temsilcilerine programın ardından ziyaret dolayısı ile teşekkürlerini ileten Okul Müdürü Candar Keskin, çok güzel ve yararlı bir etkinliğe imza atıldığını söylerken Beykoz Temsilcisine Hentbol Süper Ligindeki müsabakalarında başarılar diledi.
Beykoz Belediyespor Kulübü Sportif Direktörü Akın Yenigün ise yapılan ziyaretin ardından şu ifadelere yer verdi, ” 2018-19 Sezonunda ilçe genelinde birçok okulda gerçekleştirilen programlarımızın sonuncusunu ilçemizin başarılı okullarından TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesinde gerçekleştirdik. Oldukça yararlı ve heyecan yaşadıkları bir etkinlik oldu. Başta Okul Müdürümüz Candar Keskin olmak üzere, tüm eğitim kadrosuna ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletmek isterim ” diye konuştu.
Beykoz Beldiyespor Hentbol Şubesi Sorumlusu Ali Esat Yaşar ise Beykoz Belediyespor Kulübü olarak son birkaç yılda sosyal sorumluluk projelerine imza atmalarının yanı sıra Hentbol Sporu ve Beykoz Belediyespor Hentbol Takımının daha geniş kitlelerce tanınması için mesai harcandığına dikkatleri çekerken, ” Ligde sezonun son maçı öncesinde Beykoz İlçemizin gerçekten de çok başarılı okullarından olan TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesinde yaptığımız etkinlik güzel geçti. Hepimizin keyif aldığı dakikalar yaşadık. Okul Müdürü Candar Keskin’e göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü şahsım ve Kulübümüz adına teşekkürlerimi iletmek isterim ” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder