12 Eylül 2019 Perşembe

BEYKOZ BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ YENİ YERİNDE



Beykoz Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ilçe sakinlerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla daha donanımlı ve modern olan Kavacık’taki yeni binasına taşındı.

Daha önce Kavacık Ek Hizmet Binası olarak kullanılan yerde bakım ve yenileme çalışmaları yapıldı. Kısa sürede çalışmaları tamamlanan binada Sağlık İşleri Müdürlüğü hizmet veriyor.
Yenilenen binanın eski duvarları tamamen yıkılarak zemindeki eski seramik kaplamalar söküldü. Yeni planlamaya uygun bir şekilde bölme duvarlar ve merdiven kaplamaları yapılan binanın alt katında yaşlı ve engelliler için kuaförlük hizmeti de verilecek.

Evrak kayıt kalem ve muayene işlemlerinin yapıldığı 1. kat, diş tedavi hizmeti verilen 2. kat, 4 psikoloğun çalıştığı 3. kat, bodrum ve zemin kat olmak üzere 3 kattan oluşan binanın zemin katında ise cenaze işleri ve ambulans büroları bulunuyor.

Başkan Murat Aydın “Hemşehrilerimizin ve personelimizin donanımlı modern bir ortamda daha kolay hizmet alabilmesi için müdürlüğümüzü yeni binasına taşıdık. Yeni binada hizmet verecek olan Sağlık İşleri Müdürlüğü’müzün yeni ilçemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder