13 Eylül 2019 Cuma

GENÇ KUŞAĞIN ÇORAP KRALI İŞADAMI MESUT KOPUZ, ORTAÇEŞMESPOR'DA


Beykoz İlçesinin Amatör Spor Kulüplerinden olan Ortaçeşmespor’da Kurumsallaşma ve yeniden yapılanma süreci devam ediyor. Bu kapsamda A Takımın ardından Altyapı Takımlarında da organizasyon şemasını belirleyen Bordo-Beyazlı ekipte Altyapı Sportif Direktörlüğüne Mesut Kopuz getirildi.

Türkiye’nin Çorap Sektöründe tanınmış markalarından olan Roff Çorap’ın yeni kuşak patronlarından olan Mesut Kopuz, yeni görevine hızlı bir giriş yaptı. Altyapı Takımlar Koordinatörü olan Salih Sargın ile yeni döneme ilişkin ayrıntılı bir değerlendirme yapan Kopuz, kesinlikle aceleci olmayacaklarını söylerken, geniş zamana yayılmış bir proje dahilinde çalışacaklarını belirtti.
Kopuz ” Bilindiği üzere Ortaçeşme Spor Kulübünde geçen sezondan itibaren geniş kapsamlı bir yapılanma süreci başlamış idi. Bu sürece bir katkı da biz sunmak istedik. Bu görevin büyük sorumluluklar gerektirdiğinin farkındayım. Bu sebeple aceleci olmaya hiçte gerek yok, atacağımız her adımı ciddiyetle atacağız. Bu süreçte takımlar düzeyinde galibiyetler yanında mağlubiyetler, beraberlikler olacaktır. Bunu hoş görü ile karşılamak gerekli. Türkiye’deki başarılı altyapı çalışmalarını da mercek altına aldık. Bu konuda Salih Hocamızın işin lokomotifi konumunda olacağını söylemek isterim ”  diye konuştu.
Ortaçeşmespor Altyapı Sportif Direktörü olan Mesut Kopuz, aynı zamanda başarılı bir iş adamı da. Roff Markası ile Türkiye’de Çorap Firmaları arasında lider durumda olan yeni kuşak patronu da. Kopuz, iş hayatı ve firmaları ile ilgili de şu bilgi paylaşımında bulundu…
” 1985 Yılında Rize’de kurulan Kopuzlar Tekstil Turizm İnş. Gıda San. Tic. Ltd. Şti. ilk olarak 9 katlı toptan mağazası ile hizmet vermeye başladı. Türkiye’ de kaliteli çorap alanında var olan boşluğu bilen firmamız 2005 yılında bu boşluğu doldurmak maksadıyla Roff markasıyla sektöre güçlü bir giriş yaptık. Çoraptaki kalitesi ve izlediği fiyat politikasıyla çok kısa bir sürede tüketici tarafından sevilip tercih edilen markamız çorap dolaplarının vazgeçilmezi oldu. “

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder