30 Eylül 2019 Pazartesi

BEYKOZ BELEDİYESPOR SÜPER LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI 23-21

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde 2019-20 Sezonunun 1.Hafta karşılaşmasında İzmir Ekibi Göztepe’yi konuk eden Beykoz Belediyspor müsabakadan 23-21’lik skor ile galip ayrıldı.

İç Saha olmasına karşın TRT Spor 2 Kanalından naklen yayınlanan karşılaşma Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda Canlı Yayın için aranan şartların yeterli olmaması nedeni ile Maltepe’deki Müzahir Sille Spor Salonunda oynandı. Boğaziçi Ekibinde şartların yerine gelmesi için çalışmalar başlatılmış durumda.
Salon : Maltepe Müzahir Sille Spor Salonu
Hakemler : Hasan Kılıç-Özdemir Kaan Çınar
Beykoz Belediyespor : Mehmet Emre ( Yağız Öksüzcük-Murat Varlı ), Emre Keskin 7, Gökhan Örnek 6, Ozan Erdoğan 3, Ousama Boudjenah 3, Ümit Kırkayak 1, Mikail Yıldırım 1, Yurıı Babenko 1, Çağlayan Öztürk 1, Fatih Ateş, Doğukan Keser, Yakup Yaşar Simsar, Musa Günerler
Antrenör : Mesut Ilgın
Göztepe : Alp Yıldız ( Doğukan Karatay-Baran Alan ), Harun Hacıoğlu 2, Yiğit Ilgın 2, Murat Enç 1, Genco İlanç 5, Yakup Çakır 3, Erdoğan Sürer 1, Burakcan Öztürk 6, Ahmet Şenel Şahin 1, Yusuf Diker, Hakan Kocakara, Hamed Vahabi Dzajı, Ali Çileli, Atalay Birge Tezal, Alp Yıldız
Antrenör : İbrahim Belet
Devre : 13-11 ( Beykoz Belediyespor )
Kırmızı Kart : Ozan Erdoğan ( 46.52 Dakika )
Sarı Kartlar : Ousama Boudjenah, Emre Keskin, Çağlayan Öztürk ( Beykoz Belediyespor ), Harun Hacıoğlu, Yakup Çakır, Burakcan Öztürk ( Göztepe )
2 Dakika Cezalılar : Ozan Erdoğan ( 3 ), Ümit Kırkayak, Mikail Yıldırım ( Beykoz Belediyespor ), Harun Hacıoğlu, Yiğit Ilgın, Erdoğan Sürer, Yusuf Diker ( Göztepe )
7 Metre Atışları : Gökhan Örnek ( Kaçırdı ), Emre Keskin ( 2 Gol 1.Kaçırdı ), Ousama ( 1 Gol 1 Kaçırdı ), Ozan ( 1 Gol )
Beykoz Beldiyspor-Göztepe karşılaşmasının ilk bölümleri oldukça düşük bir gol ortalaması ile geçti. Göztepe ilk 2 gol ile öde başlarken, Beykoz Belediyespor Takımı 6.dakikada ilk golünü Emre Keskin’in 7 metre atışı sonrasında buldu. Beykoz Belediyespor ilk 10 dakikasını geride kapadığı maçta bu dakikada 4-4 ile beraberliği yakaladı.
Bu bölümlerde Beykoz Belediyespor takımı Gökhan ve Emre Keskin ile 7 Metre atışlarından da yararlanamadı. Boğaziçi Ekibi 15.39 Dakikada maçta ilk kez Mikail ile bulduğu gol ile geçebildi. Ousama’nın 2 , Ozan Erdoğan’ın tek golünün ardından Beykoz Belediyespor 2 farklı öne geçti. Maçta ilk mola Beykoz Belediyespor Takımından geldi. İlk yarı sonuna kadar Boğaziçi ekibi 1 ya da 2 gollük üstünlük anları yaşarken, devre 13-11 tamamlandı.
İkinci yarı maçın başlarındaki anların aksine karşılıklı goller ile başladı. Konuk takım bu anlarda Genco’nun kaydettiği goller ile maça ortak olma düşüncesinde iken Beykoz Belediyespor ataklarında kaleye geçen Genç Doğukan’ın kurtarışları takımına moral oldu. Yeşil-Mavili ekip ilerleyen bölümlerde farkı 5 gole kadar çıkardı. Son bölümde rakibine karşın biraz daha etkili görüntü çizen Göztepe farkı ikiye kadar indirse de maçı 23-21’lik skor ile Beykoz Belediyespor önde tamamladı.
Müsabakanın en golcü isimleri  Beykoz Belediyespor Takımından 7 Golle Emre Keskin ve 6 Golle Gökhan Örnek olurken, konuk takımda ise Burakcan Öztürk attığı 6 gol ile takımına direnç kazandıran isim idi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder