5 Eylül 2019 Perşembe

MEHMET BİLİR BEYKOZ 1908 KOMBİNE KART SATIŞLARINA DEVAM EDİYOR


Beykoz Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bilir, 28 Eylül'de başlayacak olan ligler öncesi kombine satışlarını sürdürmeye devam ediyor. 4 ay önce yapılan kongre sonucu Zeki Aksu yönetiminden yer alan Bilir, Beykoz Spor Kulübü'nün başlatmış olduğu kombine satışlarını devam ettiriyor. 


Beykoz Spor Kulübü'ne olan sevdasının 65 senedir sürdüğünü dile getiren Bilir, "Çocuklığumdan beri sarı-siyah renkleri olan Beykoz Spor Kulübü'nde futbol oynama aşkıyla yandık, tutuştuk. Gençliğimizde futbol oynadık ama eğitim hayatımızdan dolayı futbola yönelemedik. Askerlik iş derken futbolu sadece izler olduk. Kulübümüzün maçlarını imkanım olduğu kadar izlemeye gittim. Şimdi ise 111 yıllık Beykoz Spor Kulübü'nün bir yöneticisiyim. Futbol oynamak nasip olmadı ama yönetiminde olmak nasip oldu. " 


" Bana verilen görevi layıkıyla yapmak için elimden gelen mücadeleyi yapıyorum. Beykoz Spor Kulübü için gece gündüz çalışacak kadar kendimi genç hissediyorum. Allah izin verirse 2019-2020 sezonunda bir üst lige çıkacağız. Mücadelemizde başarılı olabilmek için ekonomiye ihtiyacımız var. Bu yüzden kombinelerimizin satışını sürdürüyorum. Tüm Beykozlu hemşehrilerimin de bu konuda destekçi olmasını bekliyorum" dedi. 

Beykoz yönetim kurulu üyeleri; Mehmet Bilir'in çalışma azmi ve enerjisinden dolayı, Beykoz Spor Kulübü'nün en genç yöneticisi şeklinde konuşuyor.

KAYNAK - 
Beykoz Gündemhttps://www.beykozgundem.com/spor/beykoz-spor-kulubu-nun-en-genc-yoneticisi-mehmet-bilir-kombine-h17924.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder