19 Şubat 2020 Çarşamba

BEYKOZ BLD.SPOR MYK'DAN RÖVANŞI FARKLI ALDI 29-26


THF Türkiye Erkekler Hentbol Süper Liginin Lideri Beykoz Belediyespor, geçen hafta sonunda Avrupa Kupası karşılaşmaları nedeni ile ertelenen müsabakada Ankara Temsilcisi MYK’yı 29-26 mağlup ederek Liderlik koltuğunu Beşiktaş Aygaz’dan geri aldı.

Sezonun ilk yarı maçında rakibi karşısında şok bir mağlubiyet yaşamış olan Boğaziçi Ekibi bu galibiyet ile rövanşı da almış oldu.
Salon : Recep Şahin Köktürk Spor Salonu
Hakemler : Yüksel Çalkuç-Fuat Çam
Beykoz Belediyespor : Yağız Öksüzcük ( Mehmet Emre-Murat Varlı ), Çağlayan Öztürk 2, Gökhan Örnek 5, Ümit Kırkayak 1, Mikail Yıldırım 1, Yurıı Babankov , Oussame Boudjenah 1, Yakup Yaşar Simar 4,Emre Keskin, Ozan Erdoğan 7, Doğukan Keser 6, Fatih Ateş 2, Musa Günerler, Derin Bora
Antrenör : Mesut Ilgın
MYK : Veysel Alkış ( Doğukan Ardıç-Cengiz Polat ), Burak Canlı 1, Sergıı Rumıantsev 2, Emre Tosun, Yaşar Erdem Ateş 1, Sarp Seymen 4, Emre Öz 1, Adnan Diri 3, Enes Gümüşok 3, Ahmet Cemal Serdaroğlu 6, Veli Kara 5, Murat Taha Kadayıfçı
Antrenör : Aydemir Aslankaya
Devre : 18-12 ( Beykoz Belediyespor )
7 Metre Atışları : Ozan ( 4 Gol ) / Yaşar Erdem ( 1 Kaçırdı ), Sergıı ( 1 Gol )
Sarı Kartlar : Yakup, Mikail, Çağlayan ( Beykoz Bld.Spor ), Sarp, Emre Öz, Veli Aydemir Aslankaya-Antrenör ( MYK )
2 Dakika Cezalılar : Oussem, Mikail ( 2 ), Doğukan, Gökhan,Çağlayan ( Beykoz Bld.Spor ) / Emre Öz, Aydemir Aslankaya ( MYK )

Beykoz Belediyespor müsabakaya Kalede Mehmet Emre,Doğukan,Yakup Yaşar, Mikail, Çağlayan, Yakup Yaşar ve Oussem yedilisi ile başlarken konuk MYK ise Veysel, Emre Tosun, Ahmet Cemal, Veli, Emre Öz, Yaşar Erdem ve Enes yedilisi ile sahada idi.
Karşılaşmada ilk gol Beykoz Belediyespor’dan kazanılan 7 Metre Atışı sonrasında Ozan Erdoğan ile geldi. Gökhan Örnek ve Ozan Erdoğan ikili ile 3 farkla öne geçen ev sahibi takıma MYK’dan ilk gol 6.10 Dakikada Ahmet Cemal ile geldi.

Beykoz Belediyespor Takımı ilk yarının ortalarına kadar farkı genelde ikide tutmayı başarırken, karşılaşmanın 18.21 Dakikasında Veli ile bulduğu gol ile ilk kez 9-9 ile beraberliği yakalayan MYK, Adnan’ın kaydettiği gol sonrasında öne de geçti 10-9. Beykoz Belediyespor bu dakikadan itibaren Kaleci değişikliğine giderken Yağız Öksüzcük maçın son düdüğüne kadar kalede kaldı.
Ozan Erdoğan’ın 7 metre atışı sonrasında kazandırdığı gol ile yeniden beraberliği yakalayan Beykoz Belediyespor Takımı Yakup Yaşar ve Ozan’ın birer Doğukan’ın iki golü ile bir anda 4 farkı yakaladı 14.10. Maçı son golleri Çağlayan ve Oussem’den gelirken son saniyelerde 7 Metre atışı kazanan konuk takım Ahmet Cemal’in atışını Yağız’ın çıkarması sonrasında devreye 18-12 mağlup girdi.


Beykoz Belediyespor ikinci devreye başlayan taraf  olurken Yaşar ve Gökhan Örnek’ün üst üste kaydettikleri gollerin ardından farkı 20-12 ile 8’e çıkardı. Bu bölümde Emre Tosun ile ilk sayısını 4.dakikaya doğru bulan konuk takımda, Doğukan-Çağlayan ikilisi ile gelen goller Sarp’ın golleri ile karşılık verme düşüncesinde oldu.
Müsabakanın ikinci yarısının ortalarında 43.48 Dakikada Doğukan ile bulduğu gol sonrasında farkı 6 sayıda tutan Beykoz Belediyespor Takımı Veli’nin üst üste ve Adnan’ın bulduğu goller sonrasında 53.Dakikada 28-24 ile farkın 4 gole kadar inmesine neden oldu.
Beykoz Belediyespor takımı maçın kalan bölümlerinde oldukça rahat bir seyir izlerken müsabakanın sonunda tabelada 29-26 üstünlüğü yazmakta idi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder