6 Haziran 2020 Cumartesi

SUHULET CAFE-RESTAURANT ESKİ YOĞUNLUĞU YAŞAMAK İSTİYOR

Paşabahçelilerin İlkbaharYaz Döneminde en öncelikli sosyalleşme alanlarından olan İskele Sahilinde Covid-19 Salgını sonrasında normalleşme süreci yaşanmakta.


Geçmiş sezonlarda iğne atılsa yere düşmez misali bir yoğunluğun muhatabı olan işletme belirlenen önlemleri uygulayarak yeniden hizmete başlarken, gündüz saatlerinde durgunluk yaşansa da akşam saatlerinde Paşabahçeliler yeniden mekanlarında buluşmalara başladılar bile...

Suhulet kelimesi son aylarda " Bir zamanlar Çukurova " adlı Televizyon dizisinde Kerem Alışık tarafından canlandırılan Fekeli karakterin ağzından sıklıkla aktarılan bir kelime. İncelik, Kolaylık anlamlarını içeren bu kelimeye ad olan Suhulet Cafe-Restaurant İşletmecisi Hüseyin Varan konuklarını ağırlamaya başladıklarını ifade ederken,

 " Malum yaşanan bir pandemi süreci vardı...pek çok iş kolunda olduğu gibi bizde işletme olarak aynı sıkıntıları yaşadık, kapalı kaldık. Yeni Normal dönemde belirlenen önlemlere riayet ederek açıldık ve hizmet vermeye başladık. Geçtiğimiz senelerde çok güzel bir müşteri potansiyeli yakalamıştık. Özellikle de ailelerin akşamları tercih ettiği bir mekan haline gelmiş idik. Aynı neşeli, muhabbeti bol günleri onlara yaşatabilmek için yeniden yepyeni heyecanla yola çıktık, doğrusu heyecanlanmıyor da değiliz " şeklinde konuştu.

Suhulet İşletmesinin bir özelliği de spor camiasının buluşma noktalarından biri olması..değişik kulüplerde futbolculuk, Antrenörlük ve yöneticilik yapan isimleri her akşam görmek mümkün olmakta idi. Türk Futbolunun Süper Ligdeki temsilcisi isimler de Suhuletin müdavimleri arasında.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder