27 Ağustos 2020 Perşembe

BEYKOZ KAYMAKAMI ÇİÇEKLİ, OSMAN TOPUZ'UN SHOWROOM'UNU GEZDİ

 


Son yıllarda ortay koyduğu başarılı çalışmalar ile dikkatleri fazlası ile çekmeyi başaran El Sanatları Sanatçısı Osman Kopuz'un Küçüksu'daki Showroom'una önemli bir isimden ziyaret vardı.

Geçtiğimiz haftalarda Ahmet Katırcı'nın yerine Yeni Beykoz Kaymakamı olarak atanan Esengül Korkmaz Çiçekli beraberinde Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcılarından Manolya Demirören Tekin ile birlikte geldiği Showroomda gördüğü eserleri özenle ve dikkatle incelerken ortay koyduğu başarılı eserler nedeni ile Osman Topuz'u kutladı.




Osman Topuz ise Beykoz'un iki değerli yöneticisini konuk etmekten dolayı mutlu olduğunu belirtirken güzel dilekleri için teşekkürlerini iletti.Topuz sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda şu cümlelere yer verdi...
Bugün Çok değerli ziyaretçilerim vardı Beykoz Kaymakamım Esengül Korkmaz Çiçekli ,Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Manolya Tekin Demirören Çalışmalarım ve Halk Eğitim Merkezi ve desteklediğim dernekler ve yapmak istediklerim hakkında çok güzel bir sohbetimiz oldu. çokta güzel gelecek işlerimizi konuştuk, çok mutlu olduk. Kaymakamım Beykoz'da ilk sizi ziyaret ettim demesi yetti bana, sağ olun var olun Allah'ım başarılı muvaffakiyet versin sizlere ...sıkca görüşmek dileğiyle Tekrar Teşekkürler "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder