26 Ağustos 2020 Çarşamba

KELLE İBRAHİM TURNUVASI 5 EYLÜL'DE BAŞLAYACAK


7 yıldır aralıksız yapılmakta olan " Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvası " bu sene dünyada ve ülkemizde yaşanan Pandemi Süreci nedeni ile yapılamamıştı.

Bu sene turnuvanın yapılması yönünde karar alınırken, " 8.Geleneksel Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvası " adı altında Turnuvanın Duyurusu yapılmış idi. Şu ana kadar 14 takımın katılacağını beyan ettiği turnuva ile ilgili bazı takımlar, futbolcularının hazır olmadıklarını belirterek, biraz daha zaman istemişlerdi.

Turnuva Organizasyon Komitesi adına Hakkı Baş son gelişmelerin ardından takımlardan da gelen talepler doğrultusunda kamuoyuna bir açıklamada bulunarak, turnuvanın son tarihlerini duyurdu...Hakkı Baş açıklamalarında şu cümlelere yer verdi...

" Arkadaşlar merhaba üç dört takımlarımız  turnuvaya tam  hazır olamadığından dolayı Turnuvamızı bir hafta ileriye aldık.05/09/2020 cumartesi günü başlayacaktır. 03/09/2020 Perşembe Akşamı Saat 20.30'da Gümüşsuyu Spor Kulübü Tesislerinde Kura Çekimi olacaktır. Şu anda Kelle İbrahim Turnuvasında 14 takım bulunmaktadır. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz, Saygılar "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder