30 Temmuz 2022 Cumartesi

ÇAVUŞBAŞISPOR YILDIZLARINI SEÇİYOR


Çavuşbaşıspor geleceğin yıldızlar adaylarına kapılarını ardında kadar açtı !

2021-2-23 Sezonunda Beykoz İlçesinde altyapı denilince, yıldız futbolcu ilk akla gelen antrenörlerden Ramazan Sökmez ile anlaşmaya varan Beykoz ekibi, bir yandan A Takımına yönelmiş iken diğer yandan da yetenekli futbolcuları kulüp bünyesine dahil etme düşüncesinde. 




Beykoz Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin ERHA Beykoz'a yaptığı açıklamada, " Yeni sezona çok farklı bakıyoruz. Tabii ki bunda Ramazan Sökmez gibi yetenekli futbolcu avcısı ve kamuoyunda seslendirilen diğer bir lakabı ile Kupa Canavarı bir isimin bünyemize dahil olmasının etkisi büyük " diye konuştu.

Başkan Şahin bu sene A Takım düzeyinde hedeflerinin TFF Bölgesel Lig olduğunu bir kez daha hatırlatırken, " Bu kapsamda takıma transfer edeceğimiz oyuncular ile ilgili ciddi temaslar içerisindeyiz. Öte yandan A Takımımız için 2000-2005 Yılları arasında yer alan futbolcular için seçme yapma kararı aldık. Bu kapsamda 6 Ağustos Cumartesi günü Çavuşbaşı Stadında Saat 19.00'da isteklileri bekliyoruz. " şeklinde konuştu.




Çubukluspor A Takım Teknik Sorumlusu Ramazan Sökmez ise bünyesine dahil olduğu Beykoz Çavuşbaşıspor Camiasında çok olumlu izlenim edindiği bir karşılamanın muhatabı olduğuna vurgu yaparken, " Kariyerimde çok uzun yılların ardından ilk kez farklı bir kulüpte göreve başladım. Her yeni başlangıçlar, yepyeni umutları ve hedefleri de beraberinde getirmekte. Yeni sezon için çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzde uzun bir maraton olacak, bunun için alternatifi bol bir kadro oluşturmak istiyoruz. Diğer yandan bu mücadele sürecinde bizimle birlikte olacak futbolcu adaylarını da yapacağımız seçme ile belirleyeceğiz. Ben geniş bir katılım ve talebin olmasını bekliyorum " şeklinde konuştu.



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder