29 Kasım 2022 Salı

İYİ PARTİ BEYKOZ İLÇESİ KONGRESİNİ TAMAMLADI


Beykoz’dan çok sayıda tanınmış simanın yanında mahalle muhtarları ve STK temsilcileri de İYİ Parti’nin ilçe kongresine ilgisiz kalmadı.

Saat 10.00’da başlayacağı duyurulan kongre 1 saat gecikmeli olarak başladı. İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve Genel Başkan Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener eşi Işıl Akşener ile birlikte kongreye katılan isimler arasında yer aldı.

Aynı zamanda Kongre Divan Başkanlığını üstlenen Isparta Milletvekili Aylin Cesur’a, İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Çevik, Erdal Demir ve Burak Turgut eşlik etti.




Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, mali rapor ve faaliyet raporu da delegelerin onayına sunuldu.

Akif Taşdemir tek aday olarak girmiş olduğu kongrenin açılış konuşmasında, 1 ay önce partilerinin 5. yaşını kutladıklarını ve İYİ Partinin bir cesurlar hareketi olduğunu ifade etti.

Demokrasi için başkaldıran lider Akşener

Meral Akşener’i, demokrasi ve adalet için başkaldıran bir lider olarak nitelendiren Taşdemir, İYİ Partinin kurucularıyla birlikte iktidarın her türlü saldırısına göğsünü siper ederek kurulduğunu ve özellikle başkanlık referandumuna gidilirken söyledikleri her şeyin bugün gerçekleştiğini gördüklerini söyledi.

“Beykoz İlçe teşkilatı olarak, İYİ Parti’nin Türkiye’de ilk kurulan ilçe teşkilatı olmasının gururunu her zaman olduğu gibi bugün de yaşıyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana partimizi her alanda en iyi şekilde temsil ettik.” ifadelerini kullanan Başkan Taşdemir, “Pandemi koşulları dahi bizi yıldırmadı, tüm zorluklara rağmen kaynaklarımızın elverdiği ölçüde her daim milletimizin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Beykoz İlçe Teşkilatı olarak bu süreçte özellikle mahalle teşkilatlanmamıza önem verdik. 45 mahallemizin tamamına mahalle başkanı atadık. Mahalle başkanlarımızla ve Yönetim Kurulumuzla birlikte muhtarlarımızı, STK’larımızı ve mahalle sakinlerimizi ziyaret ettik sorunlarını dinledik.” dedi.

Belediye Başkanı Beykoz’un paralarını çarçur etti

2019 yılında yapılan yerel seçimlerden sonra Beykoz’da her şeyin yolunda gitmediğine burgu yapan Taşdemir, “dışarıdan atama olarak gelen Belediye başkanı öncelikle belediyenin daha doğrusu halkın parasını kaldırım projelerinde çarçur etti. Tokatköy gibi Beykoz’un güzide yerleşim alanlarında kentsel dönüşüm gibi son derece önemli bir konuyu vatandaşın hakkını gasp etmek için kullandı. Yemyeşil Beykoz’da millet bahçesi yapmak için 100 yıllık spor kulüplerinin binalarını spor tesislerini yıktı.” ifadelerine yer verdi.

Beykoz’da yerel iktidarı biz devireceğiz

“Beykoz’umuzun 25 yılına mal olan yerel iktidarı da biz devireceğiz. Her yanı yemyeşil Beykoz’da bahçe yapacağız diye gençlerin spor alanlarını yıkanların iktidarını da biz yıkacağız.” Cümlelerini kullanan Akif Taşdemir, “Kentsel dönüşüm yapıyoruz cümleleri ile kendi yandaşlarına rant yaratmak için Tokatköylülere işgalci gözüyle bakanlarında iktidarını biz yıkacağız… Kaldırım yapıyoruz bahanesiyle vergi veren her yurttaşın milyonlarını saçıp savuranların elinden Beykoz’un mührünü biz alacağız” dedi.

Başkan Taşdemir’in konuşmasının ardından Başkanlık ve Yönetim Kulu için delegeler oy kullandı. Kullanılan oyların tamamını alan Akif Taşdemir İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığına yeniden seçildi.

İYİ Parti Beykoz İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Akif Taşdemir

Abdulbaki Demir

Adnan Güner

Ali Emre Balcıoğlu

Alparslan Özgül

Arzu Gürdap

Atakan Alkış

Ayşe Kıraç

Cemal Şimşek

Cenk Nur

Demet Cemil Erel

Esra Ceylan

Eylem Nurten Dadaş

Fatih Aydın

Gönül Durmuş

Gülay Albayrak

Güven Henden

Hasan Dönmez

Hüseyin Keçili

Kemal Köse

Kürşat Arslan

Mehmet Pektaş

Mehmet Beşli

Mehtap Aydoğan

Mert Akdemir

Mustafa Ödemiş

Savaş Gültekin,

Serdar Akpınar

Sevda Gürdap Ay

Tevfik Kaşıkçı

Turgut Başaran

Yahya Erdem

Yüksel Çiçek

 

İl Delegesi Asil

 

Akif Taşdemir

Abdulbaki Demir

Alparslan Erdin

Asım Tüter

Atakan Alkış

Demet Cemile Erel

Emir Yazıcı

Faruk Karakaya

Işıl Akşener

Mustafa Ödemiş

Seda Altun

Sevda Ay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder