1 Aralık 2022 Perşembe

ORTAÇEŞMESPOR TARİHİNDE İLK KEZ KARŞILAŞACAĞI TAŞLITARLASPOR MAÇINDAN UMUTLU

 

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Ortaçeşmespor'da hafta sonunda Beykoz Stadında oynanacak Taşlıtarlaspor karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor.

Bordo-Beyazlı ekipte Teknik Sorumlu Çetin Nalbantoğlu maç öncesinde yapmış olduğu değerlendirmede, " Bildiğim kadarı ile Taşlıtarlaspor ile tarihimizde ilk kez karşı karşıya geleceğiz. Maçın hazırlıklarını aralıksız devam ettiriyoruz. Bilindiği üzere lige ara verilmişti. Bu süre zarfından sakatlık ve hastalık sorunu bulunan futbolcularımız da hazır hale geldi. Yarın ( Cuma ) yapacağımız son antrenmanın sonrasında maç gün ve saatini beklemeye başlayacağız " diye konuştu.



Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ise Pazar günü sabah saatinde başlayacak maça Ortaçeşmespor'a gönül veren taraftarlarının gelip destek olacağına emin olduğunu söylerken, " Yakaladığımız bu avantajı korumakta kararlıyız. Öncelikle ilk ikideki yerimizi sağlama alıp grup maçlarının ardından Play-Off maçlarına kalmak istiyoruz. Takım gayet iyi durumda, geride kalan haftayı da boş geçirmedik ve Beykoz Elmalıspor ile bir hazırlık maçı oynadık. Ben büyük Ortaçeşmespor camiasına bir kez daha seslenmek istiyorum ki, tamam maçımız sabah, hatta kahvaltı saatinde olabilir ancak, biz hedefi olan bir takımız. Bizler maça hazırız, tribünlerden de gelecek ekstra desteğe her zamankinden fazla ihtiyacımız olacak. Erken saatteki bu müsabakada takımı maç havasına sokmak zorundayız " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder