31 Ocak 2023 Salı

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR'DA NEŞELER YERİNDE


İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grubunda Beykoz ilçesini temsil eden Anadolhisarı İdmanyurduspor'da üst üste alınan galibiyetler neşeleri yerine getirdi.

Türk Sporunun Asırlık Çınarları arasında yer alan Boğaziçi Ekibinde Camia puan tablosunda alt sıralardan bir hayli uzaklaşılmasından memnun görünüyor...

Anadoluhisarı İdmanyurduspor Kulüp Başkanı İlker Güner alınan galibiyetler sonrasında Takım Antrenörü Ekrem Albayrak ve futbolcularını kutlarken, " Son iki maçımızdan altın değerinde puanlar çıkarıp orta sıralardaki yerimizi sağlama aldık. Bize göre kadrolarına önemli yatırımlar yapan takımların yer aldığı zorlu bir grupta idik...uzun süre yan yana oynamanın avantajına sahip olmamız daha önce de ifade ettiğim gibi bizi avantajlı kılmakta.  Alt sıralar ile aramıza mesafe koyabilmek için Akşemsettin Parseller ve Denizköşkler takımlarını mağlup etmemiz gerekmekte idi bunu da başardık. Artık ileriki haftalara daha rahat ve stressiz bakabilme şansımız doğdu " diye konuştu.

Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takım Antrenörü Ekrem Albayrak zorlu süreci kayıpsız atlatmakta dolayı mutlu olduklarını söylerken, " Futbolcu kardeşlerimiz camianın bizlerden olan beklentilerine güzel cevap verdiler. Kalan maçlarımızda alabileceğimiz kadar puanları toplayıp, sezona hayırlısı ile noktayı koymak istiyoruz. " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder