31 Ocak 2023 Salı

EREN AKSU BEYKOZ ELMALISPOR'DAN BODRUMSPOR'A TRANSFER OLUP İLK MAÇINA ÇIKTI


Beykoz İlçesinden bir yetenekli futbolcu daha kariyerinde önemli bir adım atarak profesyonel kulüple anlaşmaya vardı.

2007 Beykoz doğumlu olan ve en son olarak Beykoz Elmalıspor'da forma giyen Eren Aksu, geleceğin yıldız adaylarından biri olarak da görülmekte.

Futbola 2017 yılında Çubukluspor altyapısında başlayan, şampiyonluklar yaşayan genç oyuncu Vavacars Fatih Karagümrük macerasının ardından Beykoz'un 1.Amatör Ligdeki temsilcilerinden Beykoz Elmalıspor ile anlaşmaya varıp, formasını giymeye başlamıştı. Bordo-Yeşilli Takımın Kulüp Başkanı olan Adem Ünal transferin ardından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer vermişti...

" Çok genç bir arkadaşımızı kadromuza kattık. Burada gelişimini devam ettirecek. Teknik kadronun kararı doğrultusunda forma giyecek olan Eren Aksu'ya bünyemize hoş geldin diyorum. Takımda çok deneyimli oyuncularımız var, Eren'in onlarda öğreneceği çok şey olacak. Her iki taraf içinde hayırlı olsun "

Beykoz Elmalıspor'a transferi sonrasında Beykoz Havadis Sitemizde habere konu olan ve geleceğin yıldızı olarak görülen Eren Aksu TFF 1.Liginin Ege temsilcilerinden olan Bodrumspor Altyapısına transfer olmuştu. 

Bodrumspor ile U15 ve U17 Elit Lig takımlarında siftahı yapan ilk 11'de maça çıkan Eren Aksu böylece kariyerinde yeni bir sayfa açmış oldu.



Geçen hafta sonunda Bodrumspor forması ile çıktıkları Erzurumspor FK maçını 1-0 kazanan takımın galibiyet sevincini arkadaşları ile doyasıya yaşayan genç oyuncu oynadığı futbolla Teknik Direktör Tayfan Kıran'ın gözüne girmiş ve ilk 11'de yer bulmuş durumda.

Eren Aksu, Beykoz İlçesi Antrenörlerinden olan ve halen Beykoz Elmalıspor'da Teknik Sorumlu olan Çetin Aksu'nun da oğlu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder