11 Mart 2023 Cumartesi

BAŞKAN MURAT AYDIN KARDEŞ ŞEHİR HATAY KIRIKHAN’DA


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Kahramanmaraş Depremi’nin yaralarını sarmak ve hayatın bir an önce normale dönmesi için yardım çalışmalarının aralıksız sürdüğü kardeş şehir Hatay Kırıkhan’a gitti. 

Beykoz Belediyesi asrın felaketinin 11 ille birlikte büyük yıkıma yol açtığı Hatay Kırıkhan’da afetzedelerin günlük ihtiyaçlarını karşılamak üzere aşevi, mobil tuvaletler, duşlar, içme suyu ve temizlik hizmetlerinin yanı sıra içinde oyun parkı ve kuaförün yer aldığı yaşam alanı kurdu.

Başkan Murat Aydın, Kırıkhan Çadır Kent’te kurulan yaşam alanında verilen hizmetleri yerinde incelemek, afetzedelere geçmiş olsun dileklerini iletmek ve yapılacak çalışmaları istişare etmek için bölgeye gitti.

Başkan Aydın’ın bölgeyi ziyaretinde AFAD’ın koordinasyonunda depremin ilk gününden bugüne ilçeye ortak hizmet götüren Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Fatih Belediye Başkanı Ergun Turan, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de yer aldı.

Çalışmalar İstişare Edildi

Hatay ziyaretinde ilk olarak Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuzla bir araya gelen Başkan Murat Aydın belediye başkanlarıyla birlikte ilçenin son durumu ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için yapılacakları istişare etti.  

Kırıkhan Çadır Kenti ziyaret eden Başkan Murat Aydın afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek ihtiyaçlarını sordu.  Hatay’a Beykozluların selamlarını da ileten Başkan Aydın hayat normale dönünceye kadar verilen tüm hizmetlerin süreceğini vurguladı.  

Başkan Murat Aydın: “Türkiye’nin Kalbi Burada Atıyor”

Kahrmanmaraş’tan gelen deprem haberinin ardından AFAD’ın yönlendirmesiyle Hatay Kırıkhan’ın yardımına koştuklarını ifade eden Başkan Murat Aydın: “Türkiye’nin kalbi burada atıyor. Biz ilk gün AFAD’ın yönlendirmesiyle Kırıkhan’a geldik. 5 mahalleyi bölüştük. Bütün belediyecilik hizmetlerini vermeye devam edeceğiz. Amacımız yaşamı kolaylaştırmak. Yaşam normale dönünceye kadar burada olacağız. Beykoz halkının yüreği burada. Bu acının yaraları yapılan çalışmalarla bir an önce sarılacak. Büyük geçmiş olsun” dedi.

Aşevi’nde Yemek İkramı

Başkan Aydın, aşevinde kazan başına geçerek afetzedelere sıcak yemek ikramında da bulundu.

Beykoz Belediyesi, Kırıkhan’da kurulan yaşam alanı çevresinde 7/24 temizlik hizmeti, aşevinde sıcak yemek, 10 adet duş ve 16 adet mobil WC, çocuk oyun parkı, temiz su tankerleri ve görevli personelleriyle çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder