5 Mart 2023 Pazar

ORTAÇEŞMESPOR İLE A.HİSARI İDMANYURDU BAY HAFTALARINDA ÖZEL MAÇTA İDİ...1-1


İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Ortaçeşmespor ile Anadoluhisarı İdmanyurduspor Takımları Spor Akademisi Stadında özel bir maç heyecanı yaşadı.

Hafta sonunu maç yapmadan Bay geçecek olan iki Beykoz ekibi zaten verilen ara ile yaşanılan boşluk da katıldığında dinç kalmak ve konsantre kaybı yaşamamak için hazırlık maçına çıktılar.



Stat : A.Hisarı Spor Akademisi Stadı

Hakem : Cemil Korkmaz

A.Hisarı İdmanyurdu : Burak ( Sarp ), Yunus ( Onur ), Tolga ( Efekan ), Baran, Ertan, Gökhan Gödek ( Serhat ), Muhammed, Enes, Gökhan Ukşal, Mustafa, Tayfun

Antrenör : Ekrem Albayrak

Ortaçeşmespor : Mehmet Ali ( Yiğit ), İlker Dinbil, İlker Kartal ( Caner ), Taha ( Muhammed ), Sami, Bahadır ( Recep Tayyip ), Bora ( Burak ), Emirhan ( Çağdaş ), Onur ( Halil İbrahim ), Fatih ( Taha Elmalı ), Gökhan ( Emircan )

Antrenör : Salih Yılmaz

Goller : Dk.86 Taha Elmalı, Dk.90 Mustafa


Dk.17 Ortaçeşmspor atağında Gökhan Demirci sağdan bindirme yapan Emihan Tokalak'a topu aktardı, o da ceza alanına girdiği anda uzak köşeden sert bir şut denemesi yapsa da Kaleci Burak estetik bir uzanış ile topu çıkardı.

Dk.37 A.Hisarı İdmanyurdu atağında sağ taraftan ceza alanına giren Mustafa'nın çektiği şutta top üstten auta çıktı.

Dk.40 Sağ kanattan atağa çıkan İlker Dinbil'in yaptığı ortaya iyi yükselen Bahadır Karababa'nın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.

Dk.42 Ortaçeşmespro atağında Emirhan Tokalak ceza alanına girmeden sert bir şut denemesi yapsa da top üstten auta çıktı.

Dk.51 A.Hisarı İdmanyurdu atağında Gökhan Ukşal'ın yaptığı ortaya iyi yükselen Tayfun'un kafa vuruşunda Kaleci Mehmet Ali topu ustalıkla çıkardı.

Dk.60 Enes Karaca ile kullanılan korner atışından gelen topa Tayfun'un vuruşunda top yan direkten geri döndü.

Dk.66 Ortaçeşmespor atağında İlker Dinbil'in çektiği şutta top Kaleci Sarp'ta kaldı.

Dk.75 A.Hisarı İdmanyurduspor ceza alanı içinde Halil İbrahim Acar'a yapılan müdahale sonrası penaltı kararı çıktı...topun başına geçen İlker Kartal'ın atışında top top direkten döndü.

Dk.77 Ortaçeşme atağında Recep Tayyip'in pasında topla buluşan Emircan'ın vuruşunda top üst direkten döndü.

Dk.86 Sağ taraftan gelişen Ortaçeşmespor atağında Çağdaş'ın koşu yoluna gönderdiği derinlemesine pasla buluşan Taha Elmalı yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk.90 Maçın son anlarında Anadoluhisarı İdmanyurduspor atağında Ortaçeşmespor ceza alanında Mustafa'nın vuruşunda topu Kaleci Yiğit çıkardı, ikinci kez topu önünde bulan Mustafa maçın skorunu belirleyen gole imzasını attı 1-1

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder