17 Mart 2023 Cuma

RÜZGARLIBAHÇESPOR KIZ FUTBOL TAKIM 3.LİGDE SEZONUN İLK MAÇINA ÇIKIYOR


TFF Kadınlar Futbol 3.Lig 3.Grubunda mücadele edecek olan Rüzgarlıbahçespor Kız Futbol Takımı 2022-23 Sezonunda ilk maçına hafta sonunda çıkıyor.

Lacivert-Beyaz-Kırmızılı ekip yarın ( Cumartesi ) Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında Saat 12.00'de başlayacak müsabakada Sarıyer Belediyespor takımına konuk olacak.

Beykoz İlçesini yıllardır Kız / Kadınlar Futbol Liglerinde temsil eden Rüzgarlıbahçespor'da sezonun ilk maçı için heyecanlı bir bekleyiş hakim.

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Bayram Taşkıranlar sezonun ilk maçında karşı karşıya gelecekleri rakipleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olmadıklarına vurgu yaparken, " Futbolcu kardeşlerimiz yıllardır olduğu gibi çıkıp Beykoz ilçemizi ve mahallemizi en iyi şekilde temsil etme gayretiyle yeni sezonun ilk müsabakasına çıkacaklar. Takımımız sahamızda haftalardır antrenmanlarına devam etti. Biz sonuca takılı kalan bir takım değiliz, bu sebeple her üç skorun da muhatabı olunacağı düşüncesiyle mücadele çıkacağız. Güzel centilmence bir müsabaka diliyorum. " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder