8 Nisan 2023 Cumartesi

BEYKOZ MASTERLER SK GELENEKSEL İFTARI YAPILDI


Beykoz ilçesinin Masterler-Veteranlar Futbol Kulübü olarak ilk kurulanı olan Beykoz Masterler Derneği yine bir iftar etkinliği ile camiasını buluşturdu.

Bu sene sekizinci kez gerçekleşen Geleneksel İftar Programının adresi Beykoz Merkezde bulunan Beykoz Taraftarlar Derneği Lokali idi.

Başta Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş ve Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere takım sporcuları, misafir takım sporcuları ile özel davetliler nezih bir ortamda iftar etkinliğine katılım sağlarken Başkan Baş'a teşekkürler iletildi.

Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş yaptığı açıklamada, " Öncelikle bugün bir kez daha mekanını bizlere açan ve güzel bir program geçmesi için büyük mesai harcayan Beykoz Taraftarlar Derneği Başkanımız Cafer Baş'a teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu seneki iftar programımızın gerçekleşmesinde iftar menüsünde katkıda bulunan Ekrem Başlantı'ya ve çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bu iftar programlarımız her sene daha da geniş katılımlar ile devam edecektir. Bu gün bizlere konuk olan özel dostlarımıza da ayrıca sağladıkları katılımdan dolayı teşekkür ediyorum. " şeklinde konuştu.

ER-HA BEYKOZ




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder