17 Mayıs 2023 Çarşamba

FATİH MUMCU ANMA TURNUVASI KURA ÇEKİMİ PAZAR GÜNÜ YAPILACAK


Beykoz İlçesinden yetişen ve profesyonel liglerde kalecilik yapmış olan Merhum Fatih Mumcu anısına Master Euro Lig Organizasyonu ile gerçekeleşecek turnuvanın kura çekimi Pazar günü Kavacık Habil Pizza İşletmesinde Saat 10.00'de çekilecek.


Tunuvaya İlişkin açıklamada bulunan Master Euro Lig Başkanı Muharrem Sağlam şu cümlelere yer verdi...

" Geçtiğimiz sene Ege Masterler Federasyonu liginde 9 Eylül Masterler ile Bodrum Belediyesi Masterler takımları arasında oynanmakta olan final müsabakasının 40.dk' nda geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Bodrum Belediye Masterler takımı kalecisi merhum Fatih Mumcu kardeşimize Allah'tan rahmet kederli ailesine ve Bodrum Belediyesi Masterler camiasına tekrardan başsağlığı dileklerimizi sunarız.




Master Euro Lig olarak Beykoz'da doğup büyümüş ve bir çok spor kulübünde görev yapmış olan sevgili Fatih anısına "Fatih Mumcu Anma Masterler Futbol Turnuvası" tertip ediyoruz. Katılacak tüm takımlarımızın turnuvanın adına yakışır centilmence mücadele ederek sevgili kardeşimiz Fatih Mumcu'yu en güzel şekilde yad edeceklerinden şüphemiz yoktur. Tüm katılımcı takımlarımıza başarılar dileriz.




Paşabahçe Stadında oynanması planlanan karşılaşmaların Kura Çekimi Pazar günü Kavacık'ta bulunan Habil Pizza işletmesinde yapılacak. Turnuvaya toplam 10 takımın katılması bekleniyor.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder