7 Temmuz 2023 Cuma

BEYKOZ'UN ESKİ SPORCULARINDAN AHMET SAİM BAKLACI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Beykoz Spor Kulübünde Kürek ve Basketbol branşlarında sporculuk kariyeri olan Ahmet Saim Baklacı ( 87 ) vefatı sonrasında son yolculuğuna Ortaçeşme Merkez Caminden uğurlandı.

Türk Atletizm Sporunun rekorlar kraliçesi olan kızı Ayşegül Baklacı'yı kendisi gibi sporcu olarak yetiştiren, küçük yaşlardan beri tüm yarışmalarında yanında bulunan Ahmet Saim Baklacı'nın cenazesi için Ortaçeşme Merkez Camiine aralarında Türk Milli Atletizm Takımının birçok sporcusunun da bulunduğu spor camiasından geniş bir katılım vardı.




Enka Spor Kulübünde uzun yıllardır Koordinatörlük görevini ifa eden, sayısız sporcuda emeği olan Kızı Ayşegül Baklacı bu sebeple vefanın en güzel örneğine şahitlik ederken, Beykoz Spor Kulübü bünyesinde yıllarca sporculuk kariyeri olan Rahmetli Baba Baklacı'yı ise Voleybolcu Bahattin, Master-Veteran Sporcu Mehmet Albayrak, Beykoz Marşının da yazarı eski sporculardan Mekin Çetinöz, TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Profesör Dr. Mehmet Yorulmazlar, Beykoz Spor Maçlarında Yıllardır Statta görev yapan Berber Ahmet Karaca, Merhumun Aile Dostu Beykoz Merkezin eski tanınmış esnaflarından Aziz Tezcan dışında Kulüpten ve sporcularından katılımın olmaması ise güne düşen üzüntü verici not idi.



Yalıköy Mahallesi Muhtarı Necmi Gösterit dışında merhumun komşuları ve akrabaları Ahmet Saim Baklacı için Ortaçeşme Camiinde idi.

Bu arada Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar katılanlar arasında yer alırken, merhumun naaşını, tabutunu omuzlayanlar arasında göründü.

Merhum Ahmet Saim Baklacı, Ortaçeşme Merkez Camiinde İkindi Namazının ardından kılınan Cenaze Namazı sonrasında Yüşa Mezarlığına defnolundu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder